KIZILAY'DAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Gündem 01.08.2019 - 10:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILAY'DAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Gönüllüleri ile birlikte sağlıklı yaşam adına doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kocaeli İnönü Yaylası’nda gerçekleştirilen yürüyüşün düzenli olarak yapılacağı da ifade edildi Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, katılmış oldukları kan bağış kampanyası gibi etkinliklerin yanı sıra sağlık konusunda belli başlı çalışmalara da imza atıyor. Bu kapsamda Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, Kadın ve Gençlik Gönüllüleri ile birlikte Kocaeli İnönü Yaylası’na giderek bir sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi. 30 kişilik bir grup ile yapılan yürüyüş kapsamında, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve Kızılay gönüllülerini ve ilgi duyanları bu tür etkinliklere dahil edebilmek istediklerini ifade eden Türk Kızılayı Gölcük Şube Yönetimi, yürüyüşün oldukça güzel geçtiğini de dile getirdi. SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER Gerçekleştirilen doğa yürüyüşü hakkında düşüncelerini dile getiren Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, “İnönü Yaylası’nda gerçekleştirdiğimiz ve sağlıklı yaşam adına yaptığımız doğa yürüyüşünde hep birlikte vakit geçirme imkanı yakaladık. Gönüllülerimiz de bizlere eşlik etti. Kurumumuz bazında birçok etkinlik gerçekleştirerek gerek kurumumuzu tanıtıyor gerekse de sağlıklı yaşam adına nelerin yapılması gerektiği hakkında birçok noktada bilgiler veriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız doğa yürüyüşü de oldukça güzel geçti. Daha çok gönüllüyü aramıza katarak bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla yeniden yapmayı planlıyoruz” dedi. 
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Gönüllüleri ile birlikte sağlıklı yaşam adına doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kocaeli İnönü Yaylası’nda gerçekleştirilen yürüyüşün düzenli olarak yapılacağı da ifade edildi Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, katılmış oldukları kan bağış kampanyası gibi etkinliklerin yanı sıra sağlık konusunda belli başlı çalışmalara da imza atıyor. Bu kapsamda Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, Kadın ve Gençlik Gönüllüleri ile birlikte Kocaeli İnönü Yaylası’na giderek bir sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi. 30 kişilik bir grup ile yapılan yürüyüş kapsamında, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve Kızılay gönüllülerini ve ilgi duyanları bu tür etkinliklere dahil edebilmek istediklerini ifade eden Türk Kızılayı Gölcük Şube Yönetimi, yürüyüşün oldukça güzel geçtiğini de dile getirdi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER

Gerçekleştirilen doğa yürüyüşü hakkında düşüncelerini dile getiren Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, “İnönü Yaylası’nda gerçekleştirdiğimiz ve sağlıklı yaşam adına yaptığımız doğa yürüyüşünde hep birlikte vakit geçirme imkanı yakaladık. Gönüllülerimiz de bizlere eşlik etti. Kurumumuz bazında birçok etkinlik gerçekleştirerek gerek kurumumuzu tanıtıyor gerekse de sağlıklı yaşam adına nelerin yapılması gerektiği hakkında birçok noktada bilgiler veriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız doğa yürüyüşü de oldukça güzel geçti. Daha çok gönüllüyü aramıza katarak bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla yeniden yapmayı planlıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.