LASTİK İŞ
ismail

KIZILAY'DAN İHTİYAÇ SAHİBİNE TEKERLEKLİ SANDALYE

25.12.2020 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY'DAN İHTİYAÇ SAHİBİNE TEKERLEKLİ SANDALYE

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, ilçemizde yürütmüş olduğu çalışmaları aksatmadan sürdürüyor. Birçok kişiye desteğini sürdüren Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa akülü sandalyesini teslim etti

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, ilçemizde yürütmüş olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Özellikle pandemi sürecinde yükleri iyice artan Türk Kızılayı, ilçemizde Ramazan ayında birçok haneye her gün sıcak pide götürdü. Şube binasında mağaza oluşturarak yardıma ihtiyaç duyan kişilere yeni giyecekler temin etti. Koronavirüsle mücadele döneminde ise evde izolasyon ve kontrol işlemlerinde de görev aldı. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa, gereksinim duyduğu akülü sandalyesini teslim etti.  ‘ÇALIŞMALARIMIZI YORULMADAN YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’ Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada “İlçemizde senelerdir hizmetlerini yürüten Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, bu dönemde de çalışmalarına devam ediyor. Bilindiği üzere 2020 yılının başlarında koronavirüsün görülmeye başlanması ile birlikte bizlere de büyük bir iş düştü. Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte sahaya inmemizle birlikte ilçemize dokunmaya devam ettik. Bununla birlikte izolasyon konularında da görevimizi yapmayı sürdürdük. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi hanelerimize her gün sıcak pide götürdük. Yaptığımız tüm çalışmaları bir kez olsun yorulmadan yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.  ‘YARDIMSEVER HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’ Başkan Barış, sözlerinin devamında, “Yaptığımız tüm bu faaliyetlerin yanında, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın da akülü sandalyeye gereksinim duyduğunu gördük. Bu konuda da adımlarımızı attık ve akülü sandalyeyi sahibine ilettik. Bizler, her zaman halkımıza dokunmaktan büyük mutluluk duyduk. Kızılay, halkımız var olduğu müddetçe halkımızın yanında olmaya devam edecek. Türk Kızılay olarak Gölcük’te çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte de sürdüreceğiz. Bizlere destek olan yardımsever vatandaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz” dedi. 
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, ilçemizde yürütmüş olduğu çalışmaları aksatmadan sürdürüyor. Birçok kişiye desteğini sürdüren Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa akülü sandalyesini teslim etti

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi, ilçemizde yürütmüş olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Özellikle pandemi sürecinde yükleri iyice artan Türk Kızılayı, ilçemizde Ramazan ayında birçok haneye her gün sıcak pide götürdü. Şube binasında mağaza oluşturarak yardıma ihtiyaç duyan kişilere yeni giyecekler temin etti. Koronavirüsle mücadele döneminde ise evde izolasyon ve kontrol işlemlerinde de görev aldı. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa, gereksinim duyduğu akülü sandalyesini teslim etti.

 ‘ÇALIŞMALARIMIZI YORULMADAN YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada “İlçemizde senelerdir hizmetlerini yürüten Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, bu dönemde de çalışmalarına devam ediyor. Bilindiği üzere 2020 yılının başlarında koronavirüsün görülmeye başlanması ile birlikte bizlere de büyük bir iş düştü. Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte sahaya inmemizle birlikte ilçemize dokunmaya devam ettik. Bununla birlikte izolasyon konularında da görevimizi yapmayı sürdürdük. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi hanelerimize her gün sıcak pide götürdük. Yaptığımız tüm çalışmaları bir kez olsun yorulmadan yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 ‘YARDIMSEVER HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Başkan Barış, sözlerinin devamında, “Yaptığımız tüm bu faaliyetlerin yanında, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın da akülü sandalyeye gereksinim duyduğunu gördük. Bu konuda da adımlarımızı attık ve akülü sandalyeyi sahibine ilettik. Bizler, her zaman halkımıza dokunmaktan büyük mutluluk duyduk. Kızılay, halkımız var olduğu müddetçe halkımızın yanında olmaya devam edecek. Türk Kızılay olarak Gölcük’te çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte de sürdüreceğiz. Bizlere destek olan yardımsever vatandaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.