KIZILAY EĞİTİMLERE BAŞLADI

Gündem 04.03.2021 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY EĞİTİMLERE BAŞLADI

Türk Kızılay Gölcük Şubesi eğitim ve toplantı salonunda, Ford fabrikasının çalışanlarına ilkyardım eğitimi vermeye başladı.

Türk Kızılay Gölcük Şubesi eğitim ve toplantı salonunda, Ford fabrikasının çalışanlarına ilkyardım eğitimi vermeye başladı. Türk Kızılay Gölcük Şubesi Eğitimleri  Ali Kılıç, Cemil Orhan ve Hüseyin Karaboğa tarafından kurum binasında verdi. Tedbirler elden bırakılmadı Sabah saatlerinde başlayan eğitimlerde, fabrika personeline ilkyardımın önemi, nasıl yapılacağı ve bu konuda izlenmesi gereken yollar, eğitmenler tarafından aktarıldı. Gerçekleştirilen eğitimler çerçevesinde, olası bir kaza anında veya herhangi bir yerde ilkyardıma ihtiyaç duyan bir kişi ile karşılaşıldığında nelerin ne şekilde yapılması gerektiği anlatıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan eğitimlerde, eğitimlere katılan personeller, oturma düzenlerini boşluk bırakılacak şekilde oluşturdu ve eğitimde maske kullanımına dikkat edildi. Fabrika  personeli ilgi gösterdi Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “Geçtiğimiz günlerde eğitim salonumuzu düzenlemek adına çalışmalarımız başlamıştı. Bugün de bu anlamda ilk eğitimlerimize başlamış olduk. Fabrikanın personelleri de eğitime oldukça ilgi gösterdi. İlkyardımın, günlük hayatımızda oldukça büyük bir önemi var. Her an ilkyardıma ihtiyaç duyan bir kişi ile karşılaşabiliriz. Eğitimlerin ilerleyen dönemde de devam edeceğini ifade edebiliriz” dedi. 
Türk Kızılay Gölcük Şubesi eğitim ve toplantı salonunda, Ford fabrikasının çalışanlarına ilkyardım eğitimi vermeye başladı.

Türk Kızılay Gölcük Şubesi eğitim ve toplantı salonunda, Ford fabrikasının çalışanlarına ilkyardım eğitimi vermeye başladı. Türk Kızılay Gölcük Şubesi Eğitimleri  Ali Kılıç, Cemil Orhan ve Hüseyin Karaboğa tarafından kurum binasında verdi.

Tedbirler elden bırakılmadı

Sabah saatlerinde başlayan eğitimlerde, fabrika personeline ilkyardımın önemi, nasıl yapılacağı ve bu konuda izlenmesi gereken yollar, eğitmenler tarafından aktarıldı. Gerçekleştirilen eğitimler çerçevesinde, olası bir kaza anında veya herhangi bir yerde ilkyardıma ihtiyaç duyan bir kişi ile karşılaşıldığında nelerin ne şekilde yapılması gerektiği anlatıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan eğitimlerde, eğitimlere katılan personeller, oturma düzenlerini boşluk bırakılacak şekilde oluşturdu ve eğitimde maske kullanımına dikkat edildi.

Fabrika  personeli ilgi gösterdi

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “Geçtiğimiz günlerde eğitim salonumuzu düzenlemek adına çalışmalarımız başlamıştı. Bugün de bu anlamda ilk eğitimlerimize başlamış olduk. Fabrikanın personelleri de eğitime oldukça ilgi gösterdi. İlkyardımın, günlük hayatımızda oldukça büyük bir önemi var. Her an ilkyardıma ihtiyaç duyan bir kişi ile karşılaşabiliriz. Eğitimlerin ilerleyen dönemde de devam edeceğini ifade edebiliriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.