LASTİK İŞ

KIZILAY GAZİLERİ UNUTMADI

Gündem 24.09.2020 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY GAZİLERİ UNUTMADI

19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve gazilere ziyaretler devam ediyor.

Gaziler Derneğini ziyaret eden Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi, Başkan Arslan ve gazilerin 19 Eylül Gaziler Günlerini kutladılar. Gazilerimiz bizim için çok değerlidir Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “ Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. 19 Eylül Gaziler günü olması münasebetiyle bizlerde gazilerimizi ziyaret ederek kendilerini kutlamak istedik. Bu hafta gazilerimiz için oldukça önemli bir gün. Mustafa Kemal Atatürk en büyük gazimizdir. Arkadaşlarımızda Gölcük Şubesi olarak onun izinde görevlerini yerine getiriyorlar. Bu memleketin her çakıl taşında gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği vardır. Bu vesileyle Kızılay Gölcük Şubesi olarak Gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Gaziler gününüz kutlu olsun” dedi.   Başkan Arslan Teşekkür etti Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, “Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921  rütbesi ile “GAZİ” ünvanı verilmiştir. Bu vesileyle 19 Eylül Gaziler günü olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde bizleri ziyaret etmeniz bizleri oldukça mutlu etti. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve gazilere ziyaretler devam ediyor.

Gaziler Derneğini ziyaret eden Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi, Başkan Arslan ve gazilerin 19 Eylül Gaziler Günlerini kutladılar.

Gazilerimiz bizim için çok değerlidir

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “ Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. 19 Eylül Gaziler günü olması münasebetiyle bizlerde gazilerimizi ziyaret ederek kendilerini kutlamak istedik. Bu hafta gazilerimiz için oldukça önemli bir gün. Mustafa Kemal Atatürk en büyük gazimizdir. Arkadaşlarımızda Gölcük Şubesi olarak onun izinde görevlerini yerine getiriyorlar. Bu memleketin her çakıl taşında gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği vardır. Bu vesileyle Kızılay Gölcük Şubesi olarak Gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Gaziler gününüz kutlu olsun” dedi.

 

Başkan Arslan Teşekkür etti

Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, “Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921  rütbesi ile “GAZİ” ünvanı verilmiştir. Bu vesileyle 19 Eylül Gaziler günü olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde bizleri ziyaret etmeniz bizleri oldukça mutlu etti. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.