KIZILAY GÖLCÜK ÇALIŞANLARA DESTEK OLDU

07.12.2020 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY GÖLCÜK ÇALIŞANLARA DESTEK OLDU

Ülkemiz genelinde, pandemi nedeniyle hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlaması olmasından dolayı istisnalar haricindeki vatandaşlar, günlerini evlerinde geçirdi.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, bu kapsamda hafta sonunda birçok çalışma gerçekleştirdi 11 Mart tarihinden bu yana mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgınında, son dönemde vaka sayılarının artmasından ötürü ülke genelinde hafta sonlarında sokağa çıkma kısıtlaması yapıldı. Bu kapsamda, istisnalar haricindeki vatandaşlar, Cuma akşamı saat 21.00’dan Pazartesi sabah saat 05.00’a kadar evlerinden çıkmadı. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi de hafta sonunda görevlerini yapan ordu ve emniyet güçlerine ikramlarda bulundu, pandemi döneminde kendilerine yardımcı olan fırın işletmecilerine teşekkür belgesi verdi ve ihtiyaç sahiplerine hijyen ve gıda desteğinde bulundu. EMNİYET VE ORDU MENSUPLARI UNUTULMADI Türk Kızılayı Gölcük Şubesi yönetimi, gönüllüleri ile birlikte ilk olarak ilçemiz genelinde nöbet tutan ve uygulama yapan polislere ve ordu mensuplarına çikolata ikramında bulunarak görevlerinde başarılar diledi. Özellikle pandemi döneminde çalışmalarını yoğunlaştıran Türk Kızılayı, yoğun programlarında emniyet ve ordu mensuplarını da düşündü ve onları unutmayarak kendilerine moral ve motivasyon sağlamış oldu.
Ülkemiz genelinde, pandemi nedeniyle hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlaması olmasından dolayı istisnalar haricindeki vatandaşlar, günlerini evlerinde geçirdi.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, bu kapsamda hafta sonunda birçok çalışma gerçekleştirdi

11 Mart tarihinden bu yana mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgınında, son dönemde vaka sayılarının artmasından ötürü ülke genelinde hafta sonlarında sokağa çıkma kısıtlaması yapıldı. Bu kapsamda, istisnalar haricindeki vatandaşlar, Cuma akşamı saat 21.00’dan Pazartesi sabah saat 05.00’a kadar evlerinden çıkmadı. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Yönetimi de hafta sonunda görevlerini yapan ordu ve emniyet güçlerine ikramlarda bulundu, pandemi döneminde kendilerine yardımcı olan fırın işletmecilerine teşekkür belgesi verdi ve ihtiyaç sahiplerine hijyen ve gıda desteğinde bulundu.

EMNİYET VE ORDU MENSUPLARI UNUTULMADI

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi yönetimi, gönüllüleri ile birlikte ilk olarak ilçemiz genelinde nöbet tutan ve uygulama yapan polislere ve ordu mensuplarına çikolata ikramında bulunarak görevlerinde başarılar diledi. Özellikle pandemi döneminde çalışmalarını yoğunlaştıran Türk Kızılayı, yoğun programlarında emniyet ve ordu mensuplarını da düşündü ve onları unutmayarak kendilerine moral ve motivasyon sağlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.