LASTİK İŞ
ismail

KIZILAY GÖREV BAŞINDA

Gündem 23.03.2020 - 17:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILAY GÖREV BAŞINDA

Çin'de başlayarak tüm Dünyaya hızla yayılan Korona virüsü ülkemize sıçramasıyla birlikte devlet tarafından önlemler alınmaya başladı. Bu kapsamda 65 yaş üstü yaşlıların dışarı çıkmaması için Kızılay Gölcük Şubesi Ekipleri Görev başında hazır bekliyorlar.

Çin'de başlayarak tüm Dünyaya hızla yayılan Korona virüsü ülkemize sıçradı. Korona virüsünden korunmak için Devlet tarafından birçok önlemler alarak özellikle 65 yaş ve üstü, aynı zamanda yalnız başına yaşayan yaşlılar için sokağa çıkmamaları duyuruldu. İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge uyarınca, ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarını karşılamak için Vali ve Kaymakamlık başkanlığında Kızılay Gölcük şubesi ekipleri görevlendirildi. Görev alan Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, hemen gönüllülerle birlikte 7 ekip kurarak göreve hazır olduğunu belirtti. Olası bir yardımda ekiplerinin hazır olduğunu da belirten başkan barış; “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarını karşılamak için haber bekliyoruz. Ekiplerimiz tümüyle hazır kıta olarak bekliyorlar” dedi.      Fahri Haner
Çin'de başlayarak tüm Dünyaya hızla yayılan Korona virüsü ülkemize sıçramasıyla birlikte devlet tarafından önlemler alınmaya başladı. Bu kapsamda 65 yaş üstü yaşlıların dışarı çıkmaması için Kızılay Gölcük Şubesi Ekipleri Görev başında hazır bekliyorlar.

Çin'de başlayarak tüm Dünyaya hızla yayılan Korona virüsü ülkemize sıçradı. Korona virüsünden korunmak için Devlet tarafından birçok önlemler alarak özellikle 65 yaş ve üstü, aynı zamanda yalnız başına yaşayan yaşlılar için sokağa çıkmamaları duyuruldu. İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge uyarınca, ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarını karşılamak için Vali ve Kaymakamlık başkanlığında Kızılay Gölcük şubesi ekipleri görevlendirildi. Görev alan Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, hemen gönüllülerle birlikte 7 ekip kurarak göreve hazır olduğunu belirtti. Olası bir yardımda ekiplerinin hazır olduğunu da belirten başkan barış; “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarını karşılamak için haber bekliyoruz. Ekiplerimiz tümüyle hazır kıta olarak bekliyorlar” dedi.
    

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.