KIZILAY ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 24.11.2020 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi öğretmenler günü nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’i ziyaret ettiler.

ürk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’e, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ilk sözü alan Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yaptığı konuşmada “Bugünün Öğretmenler Günü olmasından ötürü tüm öğretmenlerimizin gününü kutlamak için size bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi olarak öğretmenlerimize minnettarız” dedi.  ‘ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ’ Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yapılan ziyaretten ötürü memnun olduğunu dile getirerek “Öğretmenlerimiz, gelecek neslin en iyi şekilde gelişebilmesi ve en iyi eğitimi alabilmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyuyorlar. Pandemi dolayısıyla okullarımızda olamasak da öğretmenlerimiz, işlerini en iyi şekilde yapmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Umuyoruz ki pandemiyi kısa sürede bitirir ve bizler de eğitime okullarımızdan devam ederiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyoruz” dedi.
Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi öğretmenler günü nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’i ziyaret ettiler.

ürk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’e, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ilk sözü alan Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yaptığı konuşmada “Bugünün Öğretmenler Günü olmasından ötürü tüm öğretmenlerimizin gününü kutlamak için size bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi olarak öğretmenlerimize minnettarız” dedi.

 ‘ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yapılan ziyaretten ötürü memnun olduğunu dile getirerek “Öğretmenlerimiz, gelecek neslin en iyi şekilde gelişebilmesi ve en iyi eğitimi alabilmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyuyorlar. Pandemi dolayısıyla okullarımızda olamasak da öğretmenlerimiz, işlerini en iyi şekilde yapmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Umuyoruz ki pandemiyi kısa sürede bitirir ve bizler de eğitime okullarımızdan devam ederiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.