LASTİK İŞ

KIZLAR DÜNYA 2. OLDU�

Spor 20.03.2018 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZLAR DÜNYA 2. OLDU�

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi gururumuz oldu. Dünya futbolunda marka olmuş Brezilya ile finalde karşılan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Dünya 2.'si olarak yurda dönecek. Maçı izleyen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Dünya ikincisi olan takım. Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Kelimeler az ben kızlarımızın hepsini alınlarından öpüyorum. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönecekler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum”dedi.

Kızlar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla Dünya 2.si oldu. Final maçı Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta bulunan dev ekrandan canlı olarak verildi.    KAYMAKAM VE BAŞKAN MAÇI İZLEDİ Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu  ve ilçe müdürleri maçı birlikte izlediler. Anıtpark’ta güzel bir coşku olurken, kızlarımız final maçında Brezilya’ya 5-1 yenildi.   KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Mükemmel sonuç. Dünya ikincisi olan takım. Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Kelimeler az ben kızlarımızın hepsini alınlarından öpüyorum. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönecekler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum.   DÜNYA 2.Sİ OLDULAR İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda grubundaki maçlarda sırasıyla Tayvan’ı 4-2, Fransa’yı 8-6 ve Çin’i 4-1 yenen milliler gruptaki son maçında ise ev sahibi İsrail’i de 3-1 yendi. Bu skorlarla grubu namağlup lider tamamlayan milliler, yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu. Yarı final maçında da İtalya’yı 2-0’lık skorla geçen milliler, finalde Brezilya ile mücadele etti. Kızlarımız maça iyi başlasa da Brezilya tecrübesi ile maçı kazanmayı bildi ve 5-1 sahadan galibiyet ile ayrıldı. Böylelikle Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla oynayan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya 2.si olarak birçok takımı geride bıraktı ve gururumuz olmayı başardı.   COŞKU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Maçı izleyen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencileri ellerinde davul çalarak adeta maçtaymış gibi arkadaşlarını desteklediler. Gençlerin bu coşkusu görülmeye değer ve haklı bir coşkuydu.
Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi gururumuz oldu. Dünya futbolunda marka olmuş Brezilya ile finalde karşılan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Dünya 2.'si olarak yurda dönecek. Maçı izleyen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Dünya ikincisi olan takım. Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Kelimeler az ben kızlarımızın hepsini alınlarından öpüyorum. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönecekler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum”dedi.
Kızlar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla Dünya 2.si oldu. Final maçı Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta bulunan dev ekrandan canlı olarak verildi. 
 
KAYMAKAM VE BAŞKAN MAÇI İZLEDİ
Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu  ve ilçe müdürleri maçı birlikte izlediler. Anıtpark’ta güzel bir coşku olurken, kızlarımız final maçında Brezilya’ya 5-1 yenildi.
 
KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Mükemmel sonuç. Dünya ikincisi olan takım. Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Kelimeler az ben kızlarımızın hepsini alınlarından öpüyorum. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönecekler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum.
 
DÜNYA 2.Sİ OLDULAR
İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda grubundaki maçlarda sırasıyla Tayvan’ı 4-2, Fransa’yı 8-6 ve Çin’i 4-1 yenen milliler gruptaki son maçında ise ev sahibi İsrail’i de 3-1 yendi. Bu skorlarla grubu namağlup lider tamamlayan milliler, yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu. Yarı final maçında da İtalya’yı 2-0’lık skorla geçen milliler, finalde Brezilya ile mücadele etti. Kızlarımız maça iyi başlasa da Brezilya tecrübesi ile maçı kazanmayı bildi ve 5-1 sahadan galibiyet ile ayrıldı. Böylelikle Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla oynayan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya 2.si olarak birçok takımı geride bıraktı ve gururumuz olmayı başardı.
 
COŞKU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Maçı izleyen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencileri ellerinde davul çalarak adeta maçtaymış gibi arkadaşlarını desteklediler. Gençlerin bu coşkusu görülmeye değer ve haklı bir coşkuydu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.