KIZLAR HAKKARİ'YE KONUK OLACAK

Spor 20.11.2019 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZLAR HAKKARİ'YE KONUK OLACAK

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’ndeki mucize takımımız Kocaeli Bayan Futbol Kulübü antrenmanlarını neşe içinde sürdürüyor. Kızlar hafta sonu Hakkarigücü’nü ağırlayacak.

Hafta sonu Başkent deplasmanında Ankara Fomget’i 2-0 geriye düştüğü maç sonunda 4-2 mağlup eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü 4 maç sonunda topladığı 7 puanla göz kamaştırıyor. Ligin en genç ve yabancısı olmayan tek takımı olarak dikkat çeken Yeşil Siyahlılarda tempo düşmüyor.Teknik adam Hasan Alemdar gözetiminde çalışan kızlar, antrenör ablaları Özge Arslan ve Sinem Şirin’den de çok şey öğreniyor. Antrenmanlarını Gölcük Kavaklı ve İzmit Mehmet Ali Kağıtçı statlarında yapan takımda tek eksik Milli yıldız Ece Tekmen. Ece’nin sezonun ikinci yarısında sahalara dönmesi bekleniyor.  ARSLAN: ÖNEMLİ İŞLER BAŞARIYORUZ  Kızlarımız 24 Kasım Pazar günü kendisi gibi 7 puanlı Hakkarigücü’nü konuk edecek. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki mücadele saat 12.00’de başlayacak. Yardımcı Antrenör ve aynı zamanda Milli Takım Bölge Antrenörlerinden Özge Arslan “Hedefimiz ligde kalmak. Çok iyi çalışıyoruz ve bu şehrin çocukları ile kısıtlı imkanlarla çok önemli işler başarıyoruz. Böyle devam etmesi için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’ndeki mucize takımımız Kocaeli Bayan Futbol Kulübü antrenmanlarını neşe içinde sürdürüyor. Kızlar hafta sonu Hakkarigücü’nü ağırlayacak.

Hafta sonu Başkent deplasmanında Ankara Fomget’i 2-0 geriye düştüğü maç sonunda 4-2 mağlup eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü 4 maç sonunda topladığı 7 puanla göz kamaştırıyor. Ligin en genç ve yabancısı olmayan tek takımı olarak dikkat çeken Yeşil Siyahlılarda tempo düşmüyor.Teknik adam Hasan Alemdar gözetiminde çalışan kızlar, antrenör ablaları Özge Arslan ve Sinem Şirin’den de çok şey öğreniyor. Antrenmanlarını Gölcük Kavaklı ve İzmit Mehmet Ali Kağıtçı statlarında yapan takımda tek eksik Milli yıldız Ece Tekmen. Ece’nin sezonun ikinci yarısında sahalara dönmesi bekleniyor.

 ARSLAN: ÖNEMLİ İŞLER BAŞARIYORUZ

 Kızlarımız 24 Kasım Pazar günü kendisi gibi 7 puanlı Hakkarigücü’nü konuk edecek. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki mücadele saat 12.00’de başlayacak. Yardımcı Antrenör ve aynı zamanda Milli Takım Bölge Antrenörlerinden Özge Arslan “Hedefimiz ligde kalmak. Çok iyi çalışıyoruz ve bu şehrin çocukları ile kısıtlı imkanlarla çok önemli işler başarıyoruz. Böyle devam etmesi için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.