KIZLAR İSRAİL'DE

Spor 13.03.2018 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZLAR İSRAİL'DE

13-21 Mart tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek olan Okullar Arası Genç Kızlar Futsal Dünya şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi bu ülkeye vardı.

Rishor ve Le Zion kentlerinde yapılacak olan dev organizasyonda kızlarımız B grubunda yer alıyor. Rakipler ise ev sahibi İsrail, bir önceki şampiyonanın ikincisi Fransa, Çin ve Tayland olacak. 8 sporcu ve Bay Şampiyon Hasan Alemdar’ın yer aldığı takım Dünya’da derece elde edip alıştırdığı başarıların bir yenisini daha eklemek. ÜST KAFİLE Mehmet Dallı – Kafile Başkanı Abdullah Aslan – Kafile Başkan Yardımcısı Mustafa Şahinkaya – Dış İlişkiler Güngör Doğanay –Tercüman BARBAROS HAYRETTİN OKULU KAFİLESİ Zeki Kalaç – İdareci Hasan Alemdar – Antrenör Yasemin Temizer – Antrenör SPORCULAR ErvaKaraovalık Ece Tekmen Sevde Yavuz EralKurakbelli Sude Yavuz Selcan Kaplan Leyla İlter Helin Ataç
13-21 Mart tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek olan Okullar Arası Genç Kızlar Futsal Dünya şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi bu ülkeye vardı.

Rishor ve Le Zion kentlerinde yapılacak olan dev organizasyonda kızlarımız B grubunda yer alıyor. Rakipler ise ev sahibi İsrail, bir önceki şampiyonanın ikincisi Fransa, Çin ve Tayland olacak. 8 sporcu ve Bay Şampiyon Hasan Alemdar’ın yer aldığı takım Dünya’da derece elde edip alıştırdığı başarıların bir yenisini daha eklemek.

ÜST KAFİLE

Mehmet Dallı – Kafile Başkanı

Abdullah Aslan – Kafile Başkan Yardımcısı

Mustafa Şahinkaya – Dış İlişkiler

Güngör Doğanay –Tercüman

BARBAROS HAYRETTİN OKULU KAFİLESİ

Zeki Kalaç – İdareci

Hasan Alemdar – Antrenör

Yasemin Temizer – Antrenör

SPORCULAR

ErvaKaraovalık

Ece Tekmen

Sevde Yavuz

EralKurakbelli

Sude Yavuz

Selcan Kaplan

Leyla İlter

Helin Ataç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.