LASTİK İŞ

KIZLAR TÜRKİYE 2. Sİ OLDU

Spor 04.03.2019 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZLAR TÜRKİYE 2. Sİ OLDU

Geçen yılın Dünya 2.olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi kız futbol takımı Türkiye 2.si oldu.

Geçen yılki başarı çıtasını daha yükseğe çıkarmak hedefiyle sezona başlayan Gölcük Barbaros Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Türkiye 2.si oldu. Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi kuz futbol takımı Antrenörü Hasan Alemdar gazetemize açıklamada bulundu. Alemdar “Olmadı başaramadık. Geçen sene hedeflediğimiz dünya şampiyonası için çıktığımız final maçını 2011 ve 2017 yıllarinda 2 kere dünya 2.liği yaşamanın yükü ile talihsiz şekilde yaşadığımız sakatlıklar ve eksiklerimizle 2.olarak tamamladık. Çok istedik çok inandık. Brezilya ve İsrailde yaşadığımız deneyimlere seneye daha güçlü bir ekiple üçüncüsünü ekleyeceğiz. Yüreği ile oynayan ve kocaeliyi her sene önemli başarılara taşıyan sporcularımı tebrik ediyorum. Her sene çıktığımız bu yolda beklenen şampiyonluk bu sene olmadı. Her zaman desteğini veren ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanan Denizli takımına başarılar diliyorum”dedi.
Geçen yılın Dünya 2.olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi kız futbol takımı Türkiye 2.si oldu.

Geçen yılki başarı çıtasını daha yükseğe çıkarmak hedefiyle sezona başlayan Gölcük Barbaros Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Türkiye 2.si oldu.

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi kuz futbol takımı Antrenörü Hasan Alemdar gazetemize açıklamada bulundu. Alemdar “Olmadı başaramadık. Geçen sene hedeflediğimiz dünya şampiyonası için çıktığımız final maçını 2011 ve 2017 yıllarinda 2 kere dünya 2.liği yaşamanın yükü ile talihsiz şekilde yaşadığımız sakatlıklar ve eksiklerimizle 2.olarak tamamladık. Çok istedik çok inandık. Brezilya ve İsrailde yaşadığımız deneyimlere seneye daha güçlü bir ekiple üçüncüsünü ekleyeceğiz. Yüreği ile oynayan ve kocaeliyi her sene önemli başarılara taşıyan sporcularımı tebrik ediyorum. Her sene çıktığımız bu yolda beklenen şampiyonluk bu sene olmadı. Her zaman desteğini veren ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanan Denizli takımına başarılar diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.