LASTİK İŞ

KIZLAR VOLEYBOL TAKIMLARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor 08.10.2016 - 12:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KIZLAR VOLEYBOL TAKIMLARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Belediyespor Kızlar Voleybol takımları hazırlıklarını yaptıkları idmanlarla sıkı idmanlarla son sürat sürdürüyor.

Bu anlamda  Küçük Kızlar ve Mini Voleybol takımları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği Voleybol Müsabakaları için çalışmalarına ağırlık vererek bu yönde hocalarının eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Süleyman Abiş koordinesinde, Meryem Agun hocanın eşliğinde İhsaniye Anadolu Lisesi ve Değirmendee Kapalı Spor Salonunu kullanarak haftada 4 gün olacak şekilde idmanlarını sürdüren Voleybol takımlarımız liglere iddialı bir şekilde giriş yaparak başlamayı hedefliyorlar.   Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Antrenör Meryem Agun, Güzel, sıcak bir ortam içerisinde antrenmanlarını sürdürdüklerini, takımın içerisinde arkadaşlığında üst seviyede olduğunu dil getirdi. Ayrıca çalışmalarını sıkı bir şekilde belirlenen program dahilinde düzenli bir şekilde sürdürdüklerini belirtirken, bu sene her zaman olduğundan daha fazla çalışarak en iyi sonuçları almanın hedefi içerisinde olduklarını dile getirdi.
Gölcük Belediyespor Kızlar Voleybol takımları hazırlıklarını yaptıkları idmanlarla sıkı idmanlarla son sürat sürdürüyor.

Bu anlamda  Küçük Kızlar ve Mini Voleybol takımları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği Voleybol Müsabakaları için çalışmalarına ağırlık vererek bu yönde hocalarının eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Süleyman Abiş koordinesinde, Meryem Agun hocanın eşliğinde İhsaniye Anadolu Lisesi ve Değirmendee Kapalı Spor Salonunu kullanarak haftada 4 gün olacak şekilde idmanlarını sürdüren Voleybol takımlarımız liglere iddialı bir şekilde giriş yaparak başlamayı hedefliyorlar.

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Antrenör Meryem Agun, Güzel, sıcak bir ortam içerisinde antrenmanlarını sürdürdüklerini, takımın içerisinde arkadaşlığında üst seviyede olduğunu dil getirdi. Ayrıca çalışmalarını sıkı bir şekilde belirlenen program dahilinde düzenli bir şekilde sürdürdüklerini belirtirken, bu sene her zaman olduğundan daha fazla çalışarak en iyi sonuçları almanın hedefi içerisinde olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.