KIZLARIN BÜYÜK BAŞARISI

Spor 07.02.2017 - 10:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZLARIN BÜYÜK BAŞARISI

Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı oynadığı maçlar sonucunda il dördürcüsü oldu.

Kocaeli Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol ligi 2016-2017 sezonunda Gölcük Belediyespor Genç kızlar voleybol takımı maçlarını tamamladı.   Sekiz takımın katıldığı çift devreli lig usulü ile oynanan maçlar sonunda Genç kızlar voleybol takımı Kocaeli dördüncüsü olarak sezonu bitirdi.   Gölcük Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Vedat Eren İl dördüncüsü olan Voleybol takımı sporcularını ve teknik heyeti kutlayarak başarılarını devamını diledi.  
Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı oynadığı maçlar sonucunda il dördürcüsü oldu.

Kocaeli Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol ligi 2016-2017 sezonunda Gölcük Belediyespor Genç kızlar voleybol takımı maçlarını tamamladı.

 

Sekiz takımın katıldığı çift devreli lig usulü ile oynanan maçlar sonunda Genç kızlar voleybol takımı Kocaeli dördüncüsü olarak sezonu bitirdi.

 

Gölcük Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Vedat Eren İl dördüncüsü olan Voleybol takımı sporcularını ve teknik heyeti kutlayarak başarılarını devamını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.