LASTİK İŞ
ismail

KAAN ÇANTA DA EKONOMİK KRİZE YENİK DÜŞTÜ...

Ekonomi 04.10.2017 - 09:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAAN ÇANTA DA EKONOMİK KRİZE YENİK DÜŞTÜ...

Son yıllarda ilçemizde pek çok esnaf, ekonomik krize büyük AVM'lerin baskısına dayanamayarak kepenk indiriyor ve indirmeye de devam edecek gibi gözüküyor. Hatta büyük masraflarla açılan ticarethaneler bile, 2-3 ay sonra dükkanı kapatıyor ve kepenk indiriyor.  Bu isimlerden birisi de, ilçemizde Anıtpark'ta yaklaşık 13 yıldır çantacılık yapan Kaan Çanta. Özellikle Gölcüklü hanımların vazgeçemediği mekanlardan birisi olan Kana Çanta da, ekonomik krize daha fazla dayanamadı.  Kaan Çanta sahibi sevili Birhan Özcan, büyükoğlu'nun adını vererek açtığı dükkanını kapatmanın üzüntüsünü yaşıyor bugünlerde. Dükkanının camına yazdırdığı, “Kapatıyoruz, zararına satışlar başlamıştır” diyerek, bu durumu Kaan Çanta'nın müdavimleri ile paylaşmış.  Düşünsenize sevgili okurlar, bir esnaf dükkanını kapatırken bile zarar ederek kapatıyor. Bizde Gölcüklü hanımlara bir tüyo verelim. Bu marka çantaları çok ucuz fiyatla edinmek isterseniz elinizi çabuk tutun tavsiyesinde bulunuyoruz.  Boşver Birhan Özcan, sen üzülme seni bu hale düşürenler utansın. İlçemize verdiğin hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.  Yolun Açı Olsun... 

Son yıllarda ilçemizde pek çok esnaf, ekonomik krize büyük AVM'lerin baskısına dayanamayarak kepenk indiriyor ve indirmeye de devam edecek gibi gözüküyor. Hatta büyük masraflarla açılan ticarethaneler bile, 2-3 ay sonra dükkanı kapatıyor ve kepenk indiriyor. 
Bu isimlerden birisi de, ilçemizde Anıtpark'ta yaklaşık 13 yıldır çantacılık yapan Kaan Çanta. Özellikle Gölcüklü hanımların vazgeçemediği mekanlardan birisi olan Kana Çanta da, ekonomik krize daha fazla dayanamadı. 
Kaan Çanta sahibi sevili Birhan Özcan, büyükoğlu'nun adını vererek açtığı dükkanını kapatmanın üzüntüsünü yaşıyor bugünlerde. Dükkanının camına yazdırdığı, “Kapatıyoruz, zararına satışlar başlamıştır” diyerek, bu durumu Kaan Çanta'nın müdavimleri ile paylaşmış. 
Düşünsenize sevgili okurlar, bir esnaf dükkanını kapatırken bile zarar ederek kapatıyor. Bizde Gölcüklü hanımlara bir tüyo verelim. Bu marka çantaları çok ucuz fiyatla edinmek isterseniz elinizi çabuk tutun tavsiyesinde bulunuyoruz. 
Boşver Birhan Özcan, sen üzülme seni bu hale düşürenler utansın. İlçemize verdiğin hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. 
Yolun Açı Olsun... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.