KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU

Gündem 26.06.2020 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, akaryakıt kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen bir çete çökertildi. 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 1 milyon 449 bin 985 lira değerinde 271,622 litre kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, bazı şahısların akaryakıt kaçakçılığı yaptıklarına dair  alınan duyumlar üzerine  harekete geçildi.yapılan 6 aylık takip sonucu 23 Haziran 2020 günü İstanbul, Düzce, Sakarya ve Konya illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.  Operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 1 milyon 449 bin 985 lira olan 271,622 litre kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi.  15 GÖZALTI 1 TUTUKLAMA  Operasyonun devamında  ise  Kocaeli  Kartepe ve İzmit ilçelerinde bulunan şüphelilere ait olduğu belirlenen 2 ayrı işyerinde de kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 5 ' alınan ifadeleri  sonrasında serbest bırakılırken,  10 tanesi  tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Operasyon ile ilgili bir kişinin ise daha önceden yakalanarak sevk edildiği adli merciller tarafından tutuklandığı öğrenildi.      
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, akaryakıt kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen bir çete çökertildi. 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 1 milyon 449 bin 985 lira değerinde 271,622 litre kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, bazı şahısların akaryakıt kaçakçılığı yaptıklarına dair  alınan duyumlar üzerine  harekete geçildi.yapılan 6 aylık takip sonucu 23 Haziran 2020 günü İstanbul, Düzce, Sakarya ve Konya illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.  Operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 1 milyon 449 bin 985 lira olan 271,622 litre kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi.

 15 GÖZALTI 1 TUTUKLAMA

 Operasyonun devamında  ise  Kocaeli  Kartepe ve İzmit ilçelerinde bulunan şüphelilere ait olduğu belirlenen 2 ayrı işyerinde de kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 5 ' alınan ifadeleri  sonrasında serbest bırakılırken,  10 tanesi  tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Operasyon ile ilgili bir kişinin ise daha önceden yakalanarak sevk edildiği adli merciller tarafından tutuklandığı öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.