LASTİK İŞ

KAÇAK ÇALIŞAN İŞÇİ NÜZHETİYE'DE ÖLDÜ

03.03.2019 - 21:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK ÇALIŞAN İŞÇİ NÜZHETİYE'DE ÖLDÜ

Nüzhetiye Köyüne çalışmaya gelen Özbekistan ve Türkmenistan uyruklu iki kişi, kaldıkları cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda alkol ve oksijenli su içince fenalaştı. İşçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken bir işçi ise hala durumu ağır.

Alınan bilgiye göre Gölcük Nüzhetiye Köyünde daha önce orman işçisi olarak çalıştıkları için yeniden iş bulmaya gelen Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol (43) ve Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov (36) isimli iki arkadaş, köyün cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda kalmaya başladı. Pazar günü boyunca evden dışarı çıkmayan iki arkadaşı merak eden köylüler akşam saatlerinde içeri girdiklerinde her iki arkadaşı da hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol’un yaşamını yitirdiği tespit edilirken Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ak Moljon Yusupol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İki arkadaşın birlikte alkol ve oksijenli su içtikleri öne sürüldü. Tedavi altına alınan Gurbanov’un kullandığı alkol ve oksijenli su nedeniyle kör olduğu öne sürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
Nüzhetiye Köyüne çalışmaya gelen Özbekistan ve Türkmenistan uyruklu iki kişi, kaldıkları cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda alkol ve oksijenli su içince fenalaştı. İşçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken bir işçi ise hala durumu ağır.

Alınan bilgiye göre Gölcük Nüzhetiye Köyünde daha önce orman işçisi olarak çalıştıkları için yeniden iş bulmaya gelen Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol (43) ve Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov (36) isimli iki arkadaş, köyün cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda kalmaya başladı. Pazar günü boyunca evden dışarı çıkmayan iki arkadaşı merak eden köylüler akşam saatlerinde içeri girdiklerinde her iki arkadaşı da hareketsiz yatarken buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol’un yaşamını yitirdiği tespit edilirken Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ak Moljon Yusupol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İki arkadaşın birlikte alkol ve oksijenli su içtikleri öne sürüldü. Tedavi altına alınan Gurbanov’un kullandığı alkol ve oksijenli su nedeniyle kör olduğu öne sürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.