LASTİK İŞ
ismail

KAÇAK MİDYE AVCILARI YAKALANDI

Gündem 26.05.2018 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK MİDYE AVCILARI YAKALANDI

Büyükşehir zabıta ekipleri, kaçak avlanan midyelere el koyarak tekrar denize bıraktı

Kocaeli körfezinde koruma altındaki kuş gözlem merkezi sınırlarında kaçak midye avcılığı yapan şahıslar, Büyükşehir zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Devriye olarak görev yapan zabıta ekipleri, kuş gözlem merkezi bölgesinde kaçak midye avlayan şahısları fark edince olaya müdahale ettiler. Kaçak midye avlayan şahısları uyaran zabıta ekipleri, denizden toplanan midyelere el koyarak tekrar denize bıraktı. ZABITA UYARDI Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan ve koruma altındaki kuş gözlem merkezi sularında kaçak midye avcılığı yapan 6 kişiye suçüstü yapıldı. Görevli oldukları güzergâhta devriye gezen zabıta ekipleri, denizde avlanan kaçak midye avcılarını fark etti. Avladıkları midyeleri torbalara dolduran şahıslar, torbaları araçlarına yüklemek üzereyken zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Bölgede avlanmanın yasak olduğu uyarısını yapan zabıta ekipleri daha sonra yakalanan midyelere el koymak isteğince şahıslar zorluk çıkardı. Polis ekiplerinin bölgeye gelmek üzere olduğunu öğrenen şahıslar, midyeleri bırakarak kaçmak zorunda kaldılar. MİDYELER DENİZE BIRAKILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından, kaçak midye avcılarının denizden topladıkları midyelere el konuldu. Yaklaşık 100 kilogram midyeye el koyan büyükşehir zabıta ekipleri, midyeleri denize bırakmak üzere araca yükledi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren deniz motorları ile denize açılan zabıta ekipleri, kaçak yolla avlanan midyeleri tekrar denize bıraktı. Körfezdeki canlı türlerinin artması için çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, bu tür kaçak avlanan avcılara da göz açtırmıyor.
Büyükşehir zabıta ekipleri, kaçak avlanan midyelere el koyarak tekrar denize bıraktı

Kocaeli körfezinde koruma altındaki kuş gözlem merkezi sınırlarında kaçak midye avcılığı yapan şahıslar, Büyükşehir zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Devriye olarak görev yapan zabıta ekipleri, kuş gözlem merkezi bölgesinde kaçak midye avlayan şahısları fark edince olaya müdahale ettiler. Kaçak midye avlayan şahısları uyaran zabıta ekipleri, denizden toplanan midyelere el koyarak tekrar denize bıraktı.

ZABITA UYARDI

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan ve koruma altındaki kuş gözlem merkezi sularında kaçak midye avcılığı yapan 6 kişiye suçüstü yapıldı. Görevli oldukları güzergâhta devriye gezen zabıta ekipleri, denizde avlanan kaçak midye avcılarını fark etti. Avladıkları midyeleri torbalara dolduran şahıslar, torbaları araçlarına yüklemek üzereyken zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Bölgede avlanmanın yasak olduğu uyarısını yapan zabıta ekipleri daha sonra yakalanan midyelere el koymak isteğince şahıslar zorluk çıkardı. Polis ekiplerinin bölgeye gelmek üzere olduğunu öğrenen şahıslar, midyeleri bırakarak kaçmak zorunda kaldılar.

MİDYELER DENİZE BIRAKILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından, kaçak midye avcılarının denizden topladıkları midyelere el konuldu. Yaklaşık 100 kilogram midyeye el koyan büyükşehir zabıta ekipleri, midyeleri denize bırakmak üzere araca yükledi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren deniz motorları ile denize açılan zabıta ekipleri, kaçak yolla avlanan midyeleri tekrar denize bıraktı. Körfezdeki canlı türlerinin artması için çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, bu tür kaçak avlanan avcılara da göz açtırmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.