LASTİK İŞ
ismail

KAÇAK YAPILAN BİNA YIKILDI

Gündem 06.12.2019 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK YAPILAN BİNA YIKILDI

Gölcük Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Gölcük Merkez Mahallesi’nde bulunan kaçak binanın yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün yaptığı denetimler neticesinde; Merkez Mahallesi, 3.Sokakta bulunan kaçak binanın, İmar Kanunu’nun 32. ve 42.maddelerine göre işlem yapıldıktan ve yasal süre tamamlandıktan sonra yıkımına Gölcük Belediyesi Ekipleri tarafından başlandı. KAÇAĞA ASLA İZİN VERİLMEYECEK Gölcük Zabıta ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında bir iş makinesi ve tanker ile yıkım işlemi gerçekleştirildi. Yıkım işleminin bugün içerisinde tamamlanıp, alanın temizleneceği vurgulandı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin verilmeyeceği belirtti.  
Gölcük Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Gölcük Merkez Mahallesi’nde bulunan kaçak binanın yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün yaptığı denetimler neticesinde; Merkez Mahallesi, 3.Sokakta bulunan kaçak binanın, İmar Kanunu’nun 32. ve 42.maddelerine göre işlem yapıldıktan ve yasal süre tamamlandıktan sonra yıkımına Gölcük Belediyesi Ekipleri tarafından başlandı.

KAÇAĞA ASLA İZİN VERİLMEYECEK

Gölcük Zabıta ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında bir iş makinesi ve tanker ile yıkım işlemi gerçekleştirildi. Yıkım işleminin bugün içerisinde tamamlanıp, alanın temizleneceği vurgulandı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin verilmeyeceği belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.