KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Gündem 06.10.2018 - 14:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Yuvacık 1087 parsel ormanlık alanda yapılan izinsiz yapı mahkeme kararıyla Gölcük Orman İşletme ekipleri tarafından yıkımı gerçekleşti.

Yuvacık 1087 parsel ormanlık alanda yapılan izinsiz yapı mahkeme kararıyla Gölcük Orman İşletme ekipleri tarafından yıkımı gerçekleşti. Ormanların gelişmesi için orman içerisinde yapı yapmanın yasaklandı. Yasak sonrasında evlerin yapımları tekrar devem ettiği tespit ediliyor. Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından Yuvacık 1087 parsel olan ormanlık alanda şahıs tarafından yeni ev yapıldığı tespit edildi. Yapılan evin ormanlık alanda olmasından dolayı Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü orman alanında ev yapıldığı gerekçesi ile mahkemeye verdi. Mahkemede görülen dava sonucunda zoralım kararı çıktı. Bu karar üzerine Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri elindeki yıkım belgesi ile orman alanında yeni yapılan evin yıkımı gerçekleştirdiler. Açıklama yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu; “ormanların korunması ve genişlenmesi için çalışmalar yapılması için çalışmalarımız sürüyor. Orman içerisinde kaçak yapının yapışmasın engellemek için biz ekiplerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Orman alanında yeni yapının yapılmasına karşı mücadelemiz devam edecektir” dedi. Fahri Haner
Yuvacık 1087 parsel ormanlık alanda yapılan izinsiz yapı mahkeme kararıyla Gölcük Orman İşletme ekipleri tarafından yıkımı gerçekleşti.

Yuvacık 1087 parsel ormanlık alanda yapılan izinsiz yapı mahkeme kararıyla Gölcük Orman İşletme ekipleri tarafından yıkımı gerçekleşti.

Ormanların gelişmesi için orman içerisinde yapı yapmanın yasaklandı. Yasak sonrasında evlerin yapımları tekrar devem ettiği tespit ediliyor. Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından Yuvacık 1087 parsel olan ormanlık alanda şahıs tarafından yeni ev yapıldığı tespit edildi. Yapılan evin ormanlık alanda olmasından dolayı Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü orman alanında ev yapıldığı gerekçesi ile mahkemeye verdi. Mahkemede görülen dava sonucunda zoralım kararı çıktı. Bu karar üzerine Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri elindeki yıkım belgesi ile orman alanında yeni yapılan evin yıkımı gerçekleştirdiler. Açıklama yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu; “ormanların korunması ve genişlenmesi için çalışmalar yapılması için çalışmalarımız sürüyor. Orman içerisinde kaçak yapının yapışmasın engellemek için biz ekiplerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Orman alanında yeni yapının yapılmasına karşı mücadelemiz devam edecektir” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.