LASTİK İŞ
ismail

KAÇAKÇILARLA FİLM GİBİ KOVALAMACA YAŞANDI !

Gölcük 09.07.2020 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAKÇILARLA FİLM GİBİ KOVALAMACA YAŞANDI !

Ormandan kaçak odun kesen zanlılar, orman işletme müdürlüğü ekipleri ile adeta köşe kapmaca oynadı. Dakikalar süren kovalamaca sonucunda kaçakçılar aracı bırakıp kaçmayı başardılar.

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler içinde kaçak odun bulunduğu iddia edilen aracı kovalamaya başladılar. Ekipler, ormandan kaçak olarak kesilen odun taşıdığı iddia edilen aracı takibe aldı.  Tüm uyarı ve engellemelere karşı kaçan şahıs kaçma sırasında park halinde ve hareket halindeki vatandaşlara ait araçlara da çarparak yoluna devam etti. Takip sırasında bir ara Değirmendere sahiline bile giden kaçakçı ile orman ekiplerinin takibi filmleri aratmadı. Kaçakçılar Yenmahalle de ters yöne girerek ekiplerden kurtulmaya çalıştı. Ekiplerden kurtulamayacağını anlayan kaçakçılar aracı yola kenarına bırakıp kayıplara karıştı.  
Ormandan kaçak odun kesen zanlılar, orman işletme müdürlüğü ekipleri ile adeta köşe kapmaca oynadı. Dakikalar süren kovalamaca sonucunda kaçakçılar aracı bırakıp kaçmayı başardılar.

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler içinde kaçak odun bulunduğu iddia edilen aracı kovalamaya başladılar.

Ekipler, ormandan kaçak olarak kesilen odun taşıdığı iddia edilen aracı takibe aldı.  Tüm uyarı ve engellemelere karşı kaçan şahıs kaçma sırasında park halinde ve hareket halindeki vatandaşlara ait araçlara da çarparak yoluna devam etti.

Takip sırasında bir ara Değirmendere sahiline bile giden kaçakçı ile orman ekiplerinin takibi filmleri aratmadı. Kaçakçılar Yenmahalle de ters yöne girerek ekiplerden kurtulmaya çalıştı.

Ekiplerden kurtulamayacağını anlayan kaçakçılar aracı yola kenarına bırakıp kayıplara karıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.