LASTİK İŞ
ismail

KAÇAN AFGANİSTANLILAR ARANIYOR

Gündem 06.12.2017 - 11:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAN AFGANİSTANLILAR ARANIYOR

Önceki akşam Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 5 kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra kaçan üç Afganistanlı polis tarafından hala aranıyor.

Dumlupınar Mahallesi'nde Preveze Caddesi'nde bir evde kalan Afganistan uyruklu 5 kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen aynı ülke vatandaşı iki kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, kimliği belirsiz şüpheliler, Abdulmemet R, Kulbin G, Sabır H, Akhtahar M. ve Amanallah H'yi çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sabır H, buradaki müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için Polis çalışmalara  devam ediyor.
Önceki akşam Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 5 kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra kaçan üç Afganistanlı polis tarafından hala aranıyor.

Dumlupınar Mahallesi'nde Preveze Caddesi'nde bir evde kalan Afganistan uyruklu 5 kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen aynı ülke vatandaşı iki kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, kimliği belirsiz şüpheliler, Abdulmemet R, Kulbin G, Sabır H, Akhtahar M. ve Amanallah H'yi çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sabır H, buradaki müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için Polis çalışmalara  devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.