''KADININ ADI VAR''18 ŞUBAT DA SAHNELENECEK

08.02.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KADININ ADI VAR''18 ŞUBAT DA SAHNELENECEK

Gölcük Sahne Sanatları Derneği tarafından sahnelenecek olan "Kadının Adı Var" adlı tiyatrı oyunu 18 Şubat Salı günü Gölcük Kongre Sarayı’nda saat 20:00 ‘ da sahnelenecek.

Sahne Sanatları Derneği olarak her Pazar günü çocuk oyunlarını sahneye koyan topluluk,ayrıca   Drama, Tiyatro ve Yoga dersleri veriyor. Dernek,ileriye yönelik ise Okuma kulübü, Kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, Alanında başarılı kişilerle söyleşi ve kadınlara yönelik oda tiyatrosu oyunları planlıyor. "Kadın, erkek, çocuk,  insanlara sanatı sevdirmeyi, sosyal hayatın içine katmayı amaçlıyoruz. Bu sayede belki bünyelerinde var olan fakat kendilerinin bile fark etmediği yeteneklerini ortaya çıkartacaklarını düşünüyoruz."diyen dernek yöneticileri tiyatroseverleri 18 Şubat da sahneyelecekleri oyunlarına davet ettiler.      
Gölcük Sahne Sanatları Derneği tarafından sahnelenecek olan "Kadının Adı Var" adlı tiyatrı oyunu 18 Şubat Salı günü Gölcük Kongre Sarayı’nda saat 20:00 ‘ da sahnelenecek.

Sahne Sanatları Derneği olarak her Pazar günü çocuk oyunlarını sahneye koyan topluluk,ayrıca   Drama, Tiyatro ve Yoga dersleri veriyor.

Dernek,ileriye yönelik ise Okuma kulübü, Kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, Alanında başarılı kişilerle söyleşi ve kadınlara yönelik oda tiyatrosu oyunları planlıyor.

"Kadın, erkek, çocuk,  insanlara sanatı sevdirmeyi, sosyal hayatın içine katmayı amaçlıyoruz. Bu sayede belki bünyelerinde var olan fakat kendilerinin bile fark etmediği yeteneklerini ortaya çıkartacaklarını düşünüyoruz."diyen dernek yöneticileri tiyatroseverleri 18 Şubat da sahneyelecekleri oyunlarına davet ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.