KADINA ŞİDDET SUÇTUR

Asayiş 27.02.2018 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KADINA ŞİDDET SUÇTUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi dün Anıtpark'ta Kadına şiddet ve Çocuk istismarına tepki göstermek için 15 dakikalık sessiz kitap okuma eylemi yaptılar.

CHP’li Kadınların gerçekleştirdiği 15 dakikalık kitap okuma eylemine CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Kadın Üyeler ve partililer katılım sağladı CANIMIZ ACIYOR                      Ülkemizde yaşanan Kadına şiddet ve çocuk istismarı toplumda sert tepki görüyor. Birçok vatandaş çocuk istismarına karşı cezaların çok ağır olmasını istiyor. Dün CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi Anıtpark'ta Kadına şiddet ve çocuk istismarına karşı 15 dakikalık kitap okuma eylemi gerçekleştirdi. Başkan Çimen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kadına şiddet ve çocuk istismarı canımızı acıtıyor. Ülkemizde bunlar yaşanırken bizler bu duruma tepki göstermek için bugün 15 dakikalık sessiz kitap eylemi gerçekleştiriyoruz. Bizler bu tepkimizi sessiz ama düşündürerek göstermek istedik” dedi. CHP’li kadınların tepki eylemlerine CHP’li bazı erkek yöneticiler de katılım sağlayarak kadınlara destek verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi dün Anıtpark'ta Kadına şiddet ve Çocuk istismarına tepki göstermek için 15 dakikalık sessiz kitap okuma eylemi yaptılar.

CHP’li Kadınların gerçekleştirdiği 15 dakikalık kitap okuma eylemine CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Kadın Üyeler ve partililer katılım sağladı

CANIMIZ ACIYOR                     

Ülkemizde yaşanan Kadına şiddet ve çocuk istismarı toplumda sert tepki görüyor. Birçok vatandaş çocuk istismarına karşı cezaların çok ağır olmasını istiyor. Dün CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi Anıtpark'ta Kadına şiddet ve çocuk istismarına karşı 15 dakikalık kitap okuma eylemi gerçekleştirdi. Başkan Çimen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kadına şiddet ve çocuk istismarı canımızı acıtıyor. Ülkemizde bunlar yaşanırken bizler bu duruma tepki göstermek için bugün 15 dakikalık sessiz kitap eylemi gerçekleştiriyoruz. Bizler bu tepkimizi sessiz ama düşündürerek göstermek istedik” dedi. CHP’li kadınların tepki eylemlerine CHP’li bazı erkek yöneticiler de katılım sağlayarak kadınlara destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.