KADINLAR İŞERİ'Yİ COŞKUYLA KARŞILADI

Asayiş 07.03.2019 - 12:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KADINLAR İŞERİ'Yİ COŞKUYLA KARŞILADI

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, meclis üyesi adayları ve parti üyeleri Düzağaç, İpekyolu ve Şirinköy’de ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

Yüksek alkışlarla ve yoğun bir ilgiyle karşılanan İsmet İşeri kadınlar ve oturdukları mahalleler için yapacakları çalışmalardan bahsetti. Kadınların sorunları dinleyerek, notlarını aldı ve çözümlerini anlattı. Önceliğimiz kadınlar diyen İşeri “Kadının dokunmadığı alanda bir başarı olmaz, sizlerin desteği cesaretimi daha da arttırıyor” dedi. Sosyal faaliyetler adına yeterli bir seviyeye ulaşamadı Kadınlara seslenen İşeri “Gölcük deprem sonrası yeni yapılanma süreciyle sosyal ve kültürel açıdan sizin beklentileriniz doğrultusunda gelişme kaydedemedi.  Buralar yeni yerleşim alanları ancak sosyal faaliyetler adına yeterli bir seviyeye ulaşamadı. Kadınlarımızın gidebileceği alanlar maalesef yok, her mahalle hak ettiği yatırımı alamadı.Ulaşım, alış veriş, çocuklarımız için alanlar gibi birçok eksiklik var. Tüm konularda adaletli olmamız gerekiyor. Her mahalleye nüfusa göre bir para geliyor, doğru yatırımlarla mahallelerimiz kalkınmalı” diye söyledi. Sorunları birlikte tespit edecek birlikte çözeceğiz Sözlerine devam eden aday İşeri “Dertlerinizi dinleyeceğiz ne gerekiyorsa yapacağız. Bir çalışma yapılması gerekiyorsa buradaki sorunları birlikte tespit edecek birlikte çözeceğiz.  Sizlerle buluşmak önceliğimiz olacak mahalle bazında yapacağımız toplantılarla isteklerinizi ve eksiklikleri gidereceğiz. Bana ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız, kapım her daim açık olacak. Birlikte üreteceğiz birlikte paylaşacak birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.
CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, meclis üyesi adayları ve parti üyeleri Düzağaç, İpekyolu ve Şirinköy’de ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

Yüksek alkışlarla ve yoğun bir ilgiyle karşılanan İsmet İşeri kadınlar ve oturdukları mahalleler için yapacakları çalışmalardan bahsetti. Kadınların sorunları dinleyerek, notlarını aldı ve çözümlerini anlattı. Önceliğimiz kadınlar diyen İşeri “Kadının dokunmadığı alanda bir başarı olmaz, sizlerin desteği cesaretimi daha da arttırıyor” dedi.

Sosyal faaliyetler adına yeterli bir seviyeye ulaşamadı

Kadınlara seslenen İşeri “Gölcük deprem sonrası yeni yapılanma süreciyle sosyal ve kültürel açıdan sizin beklentileriniz doğrultusunda gelişme kaydedemedi.  Buralar yeni yerleşim alanları ancak sosyal faaliyetler adına yeterli bir seviyeye ulaşamadı. Kadınlarımızın gidebileceği alanlar maalesef yok, her mahalle hak ettiği yatırımı alamadı.Ulaşım, alış veriş, çocuklarımız için alanlar gibi birçok eksiklik var. Tüm konularda adaletli olmamız gerekiyor. Her mahalleye nüfusa göre bir para geliyor, doğru yatırımlarla mahallelerimiz kalkınmalı” diye söyledi.

Sorunları birlikte tespit edecek birlikte çözeceğiz

Sözlerine devam eden aday İşeri “Dertlerinizi dinleyeceğiz ne gerekiyorsa yapacağız. Bir çalışma yapılması gerekiyorsa buradaki sorunları birlikte tespit edecek birlikte çözeceğiz.  Sizlerle buluşmak önceliğimiz olacak mahalle bazında yapacağımız toplantılarla isteklerinizi ve eksiklikleri gidereceğiz. Bana ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız, kapım her daim açık olacak. Birlikte üreteceğiz birlikte paylaşacak birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.