KADINLAR ÖLDÜRÜLMESİN

Gündem 25.11.2020 - 16:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KADINLAR ÖLDÜRÜLMESİN

İYİ Parti Gölcük Kadın kollaarı 25 Aralık Kadına Şiddetle mücadele gününde farkındalık yaratarak özel oyuncu ile dayak yemiş kadını canlandırarak şiddete kurban gitmiş kadınlarının isimlerini tek tek okudular.

25 Kasım kadına şiddete hayır günü kapsamında İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Kolları başkanı Ece Ergüder etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İl yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti ilçe kadın kolları başkanı Ece Ergüder ve yönetimi katıldı.    Etkinlikte konuşan başkan Ergüder” “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen ve katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dir. Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın birçoğunun katili dahi bulunmuyor. Bu kadınlarımızın birçoğu sadece boşanmak istedikleri için, eşleri tarafından öldürülüyorlar. Ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkansız. Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü. Mücadelemiz yeni ölüm listelerinin oluşmaması içindir. Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir” dedi. Başkan Aynacı “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dir . Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece Yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın bir çoğunun katili dahi bulunmuyor,bu kadınlarımızın bir çoğu sadece boşanmak istedikleri için eşleri tarafından öldürülüyorlar,ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkânsız.  Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü...Mücadelemiz YENİ ölüm listelerinin oluşmaması içindir Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir.
İYİ Parti Gölcük Kadın kollaarı 25 Aralık Kadına Şiddetle mücadele gününde farkındalık yaratarak özel oyuncu ile dayak yemiş kadını canlandırarak şiddete kurban gitmiş kadınlarının isimlerini tek tek okudular.

25 Kasım kadına şiddete hayır günü kapsamında İYİ Parti Gölcük ilçe Kadın Kolları başkanı Ece Ergüder etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İl yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti ilçe kadın kolları başkanı Ece Ergüder ve yönetimi katıldı. 
 
Etkinlikte konuşan başkan Ergüder” “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen ve katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dir. Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın birçoğunun katili dahi bulunmuyor. Bu kadınlarımızın birçoğu sadece boşanmak istedikleri için, eşleri tarafından öldürülüyorlar. Ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkansız. Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü. Mücadelemiz yeni ölüm listelerinin oluşmaması içindir. Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir” dedi.

Başkan Aynacı “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dir . Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece Yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın bir çoğunun katili dahi bulunmuyor,bu kadınlarımızın bir çoğu sadece boşanmak istedikleri için eşleri tarafından öldürülüyorlar,ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkânsız.  Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü...Mücadelemiz YENİ ölüm listelerinin oluşmaması içindir Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.