LASTİK İŞ

KADINLAR PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük 07.03.2016 - 19:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KADINLAR PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

Saraylı’da İki ay önce başlatılan ve Pazar günleri kadınların ürettiği gıda maddelerinin satıldığı pazarı ilgi görmeye devam ediyor.

İlçenin tarihi açıdan önemli köylerinden biri olan Saraylı köyünde kadınlar hafta sonu kendi yaptıkları gıda ve el işlerini satmaya devam ediyor. Saraylı’la Kocaeli dışındanda alışverişe gelenler olmaya başladı. İki ay önce Bursa Cumalıkazık köyüne düzenlenen gezi Saraylı köyü kadınlarını harekete geçirdi. Oradaki çalışmalara esinlenerek, kadınlar burada bu güzel ve önemli bir çalışmaya başladılar. Kadınları gezi sonrası köylerinde hafta sonu açtıkları kadınlar pazarıo her hafta daha fazla ilgi görmeye devam ediyor.
Saraylı’da İki ay önce başlatılan ve Pazar günleri kadınların ürettiği gıda maddelerinin satıldığı pazarı ilgi görmeye devam ediyor.

İlçenin tarihi açıdan önemli köylerinden biri olan Saraylı köyünde kadınlar hafta sonu kendi yaptıkları gıda ve el işlerini satmaya devam ediyor. Saraylı’la Kocaeli dışındanda alışverişe gelenler olmaya başladı.

İki ay önce Bursa Cumalıkazık köyüne düzenlenen gezi Saraylı köyü kadınlarını harekete geçirdi. Oradaki çalışmalara esinlenerek, kadınlar burada bu güzel ve önemli bir çalışmaya başladılar. Kadınları gezi sonrası köylerinde hafta sonu açtıkları kadınlar pazarıo her hafta daha fazla ilgi görmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.