LASTİK İŞ
ismail

KADIRGA’DA HORON BAŞLIYOR

Gölcük 29.06.2017 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KADIRGA’DA HORON BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırgasında 30 Haziran 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak Şenlikler için Başkan Ellibeş, 1988 yılından beri düzenlenen Geleneksel Kadırga Yayla Şenliklerini bu yılda dolu dolu programlarla halkımızın beğenisine sunuyoruz.

Her yıl Temmuz ayında 3 gün süreyle yapılan ve birçok ünlü sanatçıların katılımı ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen şenlikler yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle daha da görkemli bir hal almakta. Bu şenlikler kapsamında Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmaktadır, dedi. Yazlık Kadırgası Şenliklere Hazır, Haydi Eğlenceye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yıl 30 Haziran 2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerine, Gizem Kara, Melih Kahveci, Yaşar Karagülle, Sultan Bekçi, İsmail Ercan Puslu, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Laz Esat, Batuhan, Kadir Atabaş, Mustafa Bayraktar, Engin Çeb, Ramiz Şahin, Bahattin-Yasin Kılıç, Alaattin Demir, Mehmet Durak, Foter Mustafa, Tarık Bilim, Sinan Özer, Mahmut Pir, İdris Ertuğrul gibi ünlü ve yöresel sanatçılarımız katılacaktır, dedi. Kadırga Şenliklerimiz 30 Haziran Cuma günü akşamı yöresel sanatçıların vereceği konserle start alacak.  Gölcük Halkı başta olmak üzere Tüm Kocaeli halkını ve çevre bölgelerdeki vatandaşlarımızı bu güzel ve geleneksel şenliğimize bekliyoruz, dedi.
Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırgasında 30 Haziran 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak Şenlikler için Başkan Ellibeş, 1988 yılından beri düzenlenen Geleneksel Kadırga Yayla Şenliklerini bu yılda dolu dolu programlarla halkımızın beğenisine sunuyoruz.

Her yıl Temmuz ayında 3 gün süreyle yapılan ve birçok ünlü sanatçıların katılımı ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen şenlikler yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle daha da görkemli bir hal almakta. Bu şenlikler kapsamında Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmaktadır, dedi.

Yazlık Kadırgası Şenliklere Hazır, Haydi Eğlenceye

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yıl 30 Haziran 2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerine, Gizem Kara, Melih Kahveci, Yaşar Karagülle, Sultan Bekçi, İsmail Ercan Puslu, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Laz Esat, Batuhan, Kadir Atabaş, Mustafa Bayraktar, Engin Çeb, Ramiz Şahin, Bahattin-Yasin Kılıç, Alaattin Demir, Mehmet Durak, Foter Mustafa, Tarık Bilim, Sinan Özer, Mahmut Pir, İdris Ertuğrul gibi ünlü ve yöresel sanatçılarımız katılacaktır, dedi.

Kadırga Şenliklerimiz 30 Haziran Cuma günü akşamı yöresel sanatçıların vereceği konserle start alacak.  Gölcük Halkı başta olmak üzere Tüm Kocaeli halkını ve çevre bölgelerdeki vatandaşlarımızı bu güzel ve geleneksel şenliğimize bekliyoruz, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.