LASTİK İŞ
ismail

KADİR TOPBAŞ İSTİFA ETTİ!

Gündem 22.09.2017 - 18:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KADİR TOPBAŞ İSTİFA ETTİ!

Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü belediye başkanlığı görevini 'hep emanet olarak gördüğünü' söyleyerek istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Topbaş, istifasını açıklarken 'insanın adam yerine konmamayı affedemeyeceğini' söyledi.  Topbaş Partim ve sayın genel başkanım uygun gördüler ve 2004 yılında İBB başkanlığı görevini bana uygun gördüler. Partimin her kademesindekilerine teşekkür ediyorum. İstanbul gibi müjdelenmiş bir şehire başkanlık yapma onurunu bana yaşattılar. 'ÇOCUKLARIMIZI HIRSIZ GİBİ SEVDİK' Başkanlığı devralırken emanetin ne olduğunu bilenlerdeniz demiştim. Hep emanet olarak baktım. Çocuklarıma ailemize dostlarımıza vakit ayıramadım. Bunu tüm siyasiler yaşamaktadır. Çocuklarımızı hırsız gibi sevdik. Evimize hırsız gibi gittik. Ama görevlerimizi aksatmamak üzere büyük bir sorumluluk aldık. Hata yapmamaya çalıştık. Hata ile ihanetin birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Onurluyum ve gururluyum. 'İSTİFA ETTİM' Yüce rabbime hamd ediyorum. Böyle bir şehir bir başka şehir. Türkiye'deki tüm belediye başkanlarının abisi oldum. Bu şehir beni Dünya belediyeler Birliği Başkanı yaptı. İnsanlar çok şeyi affeder adam yerine konmamayı affetmez. İstanbullulara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna fırsat vermem. Ben bugün belediye başkanlığından istifa ettim. 'PARTİMİ BIRAKMIYORUM' Görevimi bırakıyorum ama partimi bırakmıyorum. Benim gündemimim Türkiye gündeminin küçük bir parçası. 80 milyon olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olmak zorundayız. İstanbullulara teşekkür ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza başbakanımıza bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm İstanbullulardan görevimden müsaademi istiyorum lütfen gönül koymasınlar. Siyasette kırgınlık olmaz. Kırgınlığım yok. Her zaman partimin yanındayım siyasetin içindeyim. Asla birtakım söylentilere fırsat vermek istemem. Topbaş'ın istifasını açıklamak için İBB binasında düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmadan satırbaşları şöyle: Hata ile ihanet birbirine karıştırılamaz.  Bu göreve hep emanet olarak baktım. Borçlu bir belediye bırakmıyorum. İnsan her şeyi affeder ama adam yerine konulmamayı değil. Görevimi bırakıyorum ama partimi bırakmıyorum.   
Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü belediye başkanlığı görevini 'hep emanet olarak gördüğünü' söyleyerek istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Topbaş, istifasını açıklarken 'insanın adam yerine konmamayı affedemeyeceğini' söyledi. 

Topbaş Partim ve sayın genel başkanım uygun gördüler ve 2004 yılında İBB başkanlığı görevini bana uygun gördüler. Partimin her kademesindekilerine teşekkür ediyorum. İstanbul gibi müjdelenmiş bir şehire başkanlık yapma onurunu bana yaşattılar.

'ÇOCUKLARIMIZI HIRSIZ GİBİ SEVDİK'

Başkanlığı devralırken emanetin ne olduğunu bilenlerdeniz demiştim. Hep emanet olarak baktım. Çocuklarıma ailemize dostlarımıza vakit ayıramadım. Bunu tüm siyasiler yaşamaktadır. Çocuklarımızı hırsız gibi sevdik. Evimize hırsız gibi gittik. Ama görevlerimizi aksatmamak üzere büyük bir sorumluluk aldık. Hata yapmamaya çalıştık. Hata ile ihanetin birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Onurluyum ve gururluyum.

'İSTİFA ETTİM'

Yüce rabbime hamd ediyorum. Böyle bir şehir bir başka şehir. Türkiye'deki tüm belediye başkanlarının abisi oldum. Bu şehir beni Dünya belediyeler Birliği Başkanı yaptı. İnsanlar çok şeyi affeder adam yerine konmamayı affetmez. İstanbullulara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna fırsat vermem. Ben bugün belediye başkanlığından istifa ettim.

'PARTİMİ BIRAKMIYORUM'

Görevimi bırakıyorum ama partimi bırakmıyorum. Benim gündemimim Türkiye gündeminin küçük bir parçası. 80 milyon olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olmak zorundayız. İstanbullulara teşekkür ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza başbakanımıza bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm İstanbullulardan görevimden müsaademi istiyorum lütfen gönül koymasınlar. Siyasette kırgınlık olmaz. Kırgınlığım yok. Her zaman partimin yanındayım siyasetin içindeyim. Asla birtakım söylentilere fırsat vermek istemem.

Topbaş'ın istifasını açıklamak için İBB binasında düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmadan satırbaşları şöyle:

  • Hata ile ihanet birbirine karıştırılamaz. 
  • Bu göreve hep emanet olarak baktım.
  • Borçlu bir belediye bırakmıyorum.
  • İnsan her şeyi affeder ama adam yerine konulmamayı değil.
  • Görevimi bırakıyorum ama partimi bırakmıyorum. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.