LASTİK İŞ

Kadir Gecesi kutlu olsun

Gündem 02.08.2013 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Kadir Gecesi kutlu olsun

ölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklamada bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklamada bulundu. Kadir Gecesi'nin hayatımızdaki önemini vurgulayan Başkan Ellibeş, Sosyal hayatta dostluk,kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan,pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve sabır denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Değerli Gölcük Halkımızın, Milletimizin ve İslâm aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu gece, hatalarımızdan,zaaflarımızdan arınmak, daha iyi insanlar olabilmek için dualar edeceğimiz önemli bir fırsattır. Her geceyi kadir bilmek gerekir. Her günümüzü, bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşamamız gerekir. Sonuna kadar açılan rahmet ve bağışlama kapılarından hep birlikte geçeceğiz. Bu vesile ile Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diler,Tüm Gölcük Halkının Mübarek Kadir Gecesi kutlu olsun dedi.
ölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklamada bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklamada bulundu. Kadir Gecesi'nin hayatımızdaki önemini vurgulayan Başkan Ellibeş, Sosyal hayatta dostluk,kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan,pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve sabır denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.


Değerli Gölcük Halkımızın, Milletimizin ve İslâm aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu gece, hatalarımızdan,zaaflarımızdan arınmak, daha iyi insanlar olabilmek için dualar edeceğimiz önemli bir fırsattır. Her geceyi kadir bilmek gerekir. Her günümüzü, bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşamamız gerekir. Sonuna kadar açılan rahmet ve bağışlama kapılarından hep birlikte geçeceğiz. Bu vesile ile Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diler,Tüm Gölcük Halkının Mübarek Kadir Gecesi kutlu olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.