KAFASINA DEMİR PARÇASI DÜŞTÜ

Gündem 06.11.2017 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAFASINA DEMİR PARÇASI DÜŞTÜ

İzmit’te bulunan bir AVM’ye giden çiftin başına, gelen olay akıllara durgunluk verdi. AVM içerisinde dolaşan çiftin üzerine, korkulukların altındaki zeminden kopan kesin bir demir parçası düştü

İzmit’te bulunan bir AVM’ye giden Onur Ankaz ile kız arkadaşının başına gelen olay akıllara durgunluk verdi. Onur Ankaz ve kız arkdaşı önceki gün akşam saatlerinde gittikleri AVM’de içeri girdikten 5 dakika sonra asma katta bulunan cam korkulukların zemininden kopan keskin ve sert bir demir parçası çiftin üzerine düştü. Düşen cisim Ankaz’ın kız arkadaşının başını yaraladı. Büyük korku yaşayan çiftin yardımına vatandaşlar koştu. Ardından AVM’nin yetkilileri ve doktoru geldi. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   KAMU DAVASI AÇTIK Olayda kız arkadaşı yaralanan Onur Ankaz ise “Orası büyük bir alışveriş merkezi,  her gün yüzlerce insan geliyor. Hafta sonu ise çok daha kalabalık. Bizim başımız böyle bir olay geldi. Tuğba belki bir adım daha atmış olsa, o düşen parça  tam başının ortasına gelecek ve daha kötü sonuçlar doğurabilecek olaylar yaşanacak. Durup dururken, yürürken kafamıza 2 buçuk metrelik bir cisim düşüyor. Allah korusun ufak bir çocuğa gelse, orada yığılıp kalacak. Bu tarz olaylarda insanlar ölüyor. Olay sonrası düşen parçayı hemen kaldırmışlar. Ama orada güvenlik kayıtları var. Böyle bir olay sonrası o kayıtlar zaten kaybolamaz. İşyerlerinin de, AVM’nin de güvenlik kameraları var” dedi. Onur Ankaz, olayın ardından 05.11.2017 tarihinde ilk olarak kamu davası açtıklarını daha sonra da diğer hukuki haklarını kullanacaklarını belirtti. 
İzmit’te bulunan bir AVM’ye giden çiftin başına, gelen olay akıllara durgunluk verdi. AVM içerisinde dolaşan çiftin üzerine, korkulukların altındaki zeminden kopan kesin bir demir parçası düştü

İzmit’te bulunan bir AVM’ye giden Onur Ankaz ile kız arkadaşının başına gelen olay akıllara durgunluk verdi. Onur Ankaz ve kız arkdaşı önceki gün akşam saatlerinde gittikleri AVM’de içeri girdikten 5 dakika sonra asma katta bulunan cam korkulukların zemininden kopan keskin ve sert bir demir parçası çiftin üzerine düştü. Düşen cisim Ankaz’ın kız arkadaşının başını yaraladı. Büyük korku yaşayan çiftin yardımına vatandaşlar koştu. Ardından AVM’nin yetkilileri ve doktoru geldi. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

KAMU DAVASI AÇTIK
Olayda kız arkadaşı yaralanan Onur Ankaz ise “Orası büyük bir alışveriş merkezi,  her gün yüzlerce insan geliyor. Hafta sonu ise çok daha kalabalık. Bizim başımız böyle bir olay geldi. Tuğba belki bir adım daha atmış olsa, o düşen parça  tam başının ortasına gelecek ve daha kötü sonuçlar doğurabilecek olaylar yaşanacak. Durup dururken, yürürken kafamıza 2 buçuk metrelik bir cisim düşüyor. Allah korusun ufak bir çocuğa gelse, orada yığılıp kalacak. Bu tarz olaylarda insanlar ölüyor. Olay sonrası düşen parçayı hemen kaldırmışlar. Ama orada güvenlik kayıtları var. Böyle bir olay sonrası o kayıtlar zaten kaybolamaz. İşyerlerinin de, AVM’nin de güvenlik kameraları var” dedi. Onur Ankaz, olayın ardından 05.11.2017 tarihinde ilk olarak kamu davası açtıklarını daha sonra da diğer hukuki haklarını kullanacaklarını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.