LASTİK İŞ
ismail

KAFE VE RESTORANLARDA MÜZİK YASAK

Gündem 08.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAFE VE RESTORANLARDA MÜZİK YASAK

İçişleri Bakanlığı kafe ve restoranlarla ilgili genelge yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu gece yarısından itibaren 81 ilde kafe ve restoranlarda müzik yayınının sona ereceğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedbirleriyle alakalı açıklamalarda bulundu. 9 EYLÜL’DEN İTİBAREN Soylu, “Bu gece saat 00.00’dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı kafe ve restoranlarla ilgili genelge yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu gece yarısından itibaren 81 ilde kafe ve restoranlarda müzik yayınının sona ereceğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedbirleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

9 EYLÜL’DEN İTİBAREN

Soylu, “Bu gece saat 00.00’dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.