LASTİK İŞ

KAFKASLARDAN MUHTEŞEM GECE

05.05.2017 - 13:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAFKASLARDAN MUHTEŞEM GECE

Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz akşam geleneksel Folklor ve Müzik Şöleni programını Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleştirdi. Şölene katılım oldukça yoğun oldu.

Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında düzenlediği, Geleneksel Folklör ve Müzik Şöleni, geniş bir katılımla gerçekleşirken, geceye, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP İlçe yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Dernek Başkanı Murat Sevim ve yönetimi tam kadro, Türk Harb-İş Sendikası yönetimi ile çok sayıda muhtar ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile İznikli ve Kafkas kökenli vatandaşlar katıldı.  Kongre Sarayı'nda gerçekleşen, Geleneksel Folklör ve Müzik Şöleni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra sırası ile Gölcük Belediyesi Artvin Folklör Ekibi, İnegöl Kafkas Folklör Ekibi, İznik Batumlular Derneği Folklör Ekibi, Gölcük Kafkas Folklör Ekibi, Gölcük Wegobrobi Müzik Grubu gösterileri, izleycilerden büyük bir alkış alırken, çoşku adeta tavan yaptı. Gösterilerin sonunda, davetlilere, Mısır Ekmeği ve Yoğurt ikramında bulundu. Dernek Başkanı Murat Sevim, gecede yaptığı konuşmada, tüm davetlilere ve katılımcılar ile folklör ekiplerine ve müzik gruplarına, yönetim kurulu adına teşekkür etti. 
Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz akşam geleneksel Folklor ve Müzik Şöleni programını Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleştirdi. Şölene katılım oldukça yoğun oldu.

Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında düzenlediği, Geleneksel Folklör ve Müzik Şöleni, geniş bir katılımla gerçekleşirken, geceye, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP İlçe yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Dernek Başkanı Murat Sevim ve yönetimi tam kadro, Türk Harb-İş Sendikası yönetimi ile çok sayıda muhtar ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile İznikli ve Kafkas kökenli vatandaşlar katıldı. 

Kongre Sarayı'nda gerçekleşen, Geleneksel Folklör ve Müzik Şöleni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra sırası ile Gölcük Belediyesi Artvin Folklör Ekibi, İnegöl Kafkas Folklör Ekibi, İznik Batumlular Derneği Folklör Ekibi, Gölcük Kafkas Folklör Ekibi, Gölcük Wegobrobi Müzik Grubu gösterileri, izleycilerden büyük bir alkış alırken, çoşku adeta tavan yaptı. Gösterilerin sonunda, davetlilere, Mısır Ekmeği ve Yoğurt ikramında bulundu. Dernek Başkanı Murat Sevim, gecede yaptığı konuşmada, tüm davetlilere ve katılımcılar ile folklör ekiplerine ve müzik gruplarına, yönetim kurulu adına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.