LASTİK İŞ

KAFKASYA ŞENLİKLERİ MUHTEŞEMDİ

Gölcük 26.08.2019 - 09:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAFKASYA ŞENLİKLERİ MUHTEŞEMDİ

Kafkasya Yaz Şenlikleri büyük katılım ve kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirildi. Katılımcılar Şevketiye’de tek kelimeyle muhteşem bir şenlik atmosferi yaşarken, Grup İMERA, Afak Meydanlı, Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal’in şarkılarıyla da tam bir müzik şöleni yaşadılar ve doyasıya eğlendiler.

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin ili, ve ilçeleri Gölcük Derneği, Kocaeli Livaneliler Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenli olarak Şevketiye’de yapılan ve gelenekselleşen 3. Kafkasya Yaz Şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.  TAM BİR MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI  Cumartesi günü Grup İMERA ve Afak Meydanlı, Pazar günü de Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal’in sahne aldığı şenliklerde tam bir müzik şöleni yaşadı. İki günde alanı binlerce vatandaş doldururken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Raşit Fidan, STK temsilcileri de şenliklere katılım sağladı. ŞEVKETİYE’DE AFAK MEYDANLI RÜZGARI  3. Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde sahne alan Gölcüklü sanatçı Afak Meydanlı çok büyük ilgi gördü ve Şevketiye’yi adeta şarkılarıyla salladı. Sanatçıyı sevgiyle karşılayan vatandaşlar parçalara zaman zaman eşlik ederken horon oynadılar ve doyasıya eğlendiler. Pazar günü ise sahne de Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal vardı. Onlarda önemli bir performans sergilerken, çok beğenildiler.  “ŞENLİKLERLE DOLU BİR YAZ GEÇİYORUZ” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu şenliğin organizasyonunu gerçekleştiren Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner’e, Artvin ili, ve ilçeleri Gölcük Derneği Başkanı Akif Alpolat’a, Kocaeli Livaneliler Derneği Başkanı Murat Soyer’e, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim’e ve desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın başta olmak üzere emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Gölcük’te belediyemiz ve derneklerimizin örnek birlikteliği ile etkinliklerle dolu bir Yaz ayları geçiyoruz, hemşehrilerimizde bu etkinliklere büyük katılım göstererek bizleri mutlu ediyor” dedi.
Kafkasya Yaz Şenlikleri büyük katılım ve kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirildi. Katılımcılar Şevketiye’de tek kelimeyle muhteşem bir şenlik atmosferi yaşarken, Grup İMERA, Afak Meydanlı, Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal’in şarkılarıyla da tam bir müzik şöleni yaşadılar ve doyasıya eğlendiler.

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin ili, ve ilçeleri Gölcük Derneği, Kocaeli Livaneliler Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenli olarak Şevketiye’de yapılan ve gelenekselleşen 3. Kafkasya Yaz Şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 TAM BİR MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI

 Cumartesi günü Grup İMERA ve Afak Meydanlı, Pazar günü de Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal’in sahne aldığı şenliklerde tam bir müzik şöleni yaşadı. İki günde alanı binlerce vatandaş doldururken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Raşit Fidan, STK temsilcileri de şenliklere katılım sağladı.

ŞEVKETİYE’DE AFAK MEYDANLI RÜZGARI

 3. Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde sahne alan Gölcüklü sanatçı Afak Meydanlı çok büyük ilgi gördü ve Şevketiye’yi adeta şarkılarıyla salladı. Sanatçıyı sevgiyle karşılayan vatandaşlar parçalara zaman zaman eşlik ederken horon oynadılar ve doyasıya eğlendiler. Pazar günü ise sahne de Grup Yirmi 7 ve Vira Cemal vardı. Onlarda önemli bir performans sergilerken, çok beğenildiler.

 “ŞENLİKLERLE DOLU BİR YAZ GEÇİYORUZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu şenliğin organizasyonunu gerçekleştiren Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner’e, Artvin ili, ve ilçeleri Gölcük Derneği Başkanı Akif Alpolat’a, Kocaeli Livaneliler Derneği Başkanı Murat Soyer’e, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim’e ve desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın başta olmak üzere emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Gölcük’te belediyemiz ve derneklerimizin örnek birlikteliği ile etkinliklerle dolu bir Yaz ayları geçiyoruz, hemşehrilerimizde bu etkinliklere büyük katılım göstererek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.