LASTİK İŞ
ismail

KAĞITSPOR VOLEYBOLDA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Spor 16.01.2020 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAĞITSPOR VOLEYBOLDA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Kağıtspor Voleybol takımı 1. ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden ilimiz temsilcisi Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, 14. maçında İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda Alanya Belediye ile karşılaştı. Rakibini 3-1 ile geçen mavi beyazlılar liderliğini korudu.   ÜST ÜSTE 4. GALİBİYET Büyükşehir Kağıtspor takımı mücadelenin ilk setini 22-25 kaybetti. Ardından çekişmeli geçen üç seti 26-24, 25-20 ve 25-22 skorlar ile kazanan mavi beyazlılar14. maçında 12. galibiyetine imza attı. Temsilcimiz aldığı bu sonuçla yakın takipçisi TFL ALTEKMA voleybol takımının üstünde lider olarak haftayı kapattı.   İSTANBUL DEPLASMANI YOLCUSU Lacivert Beyazlılar ligin 15. Hafta müsabakaları kapsamında İstanbul temsilcisi İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile deplasmanda mücadele edecekler. 18 Ocak Cumartesi günü oynanacak müsabaka Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 18.30’da oynanacak.  
Büyükşehir Kağıtspor Voleybol takımı 1. ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden ilimiz temsilcisi Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, 14. maçında İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda Alanya Belediye ile karşılaştı. Rakibini 3-1 ile geçen mavi beyazlılar liderliğini korudu.

 

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYET

Büyükşehir Kağıtspor takımı mücadelenin ilk setini 22-25 kaybetti. Ardından çekişmeli geçen üç seti 26-24, 25-20 ve 25-22 skorlar ile kazanan mavi beyazlılar14. maçında 12. galibiyetine imza attı. Temsilcimiz aldığı bu sonuçla yakın takipçisi TFL ALTEKMA voleybol takımının üstünde lider olarak haftayı kapattı.

 

İSTANBUL DEPLASMANI YOLCUSU

Lacivert Beyazlılar ligin 15. Hafta müsabakaları kapsamında İstanbul temsilcisi İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile deplasmanda mücadele edecekler. 18 Ocak Cumartesi günü oynanacak müsabaka Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 18.30’da oynanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.