LASTİK İŞ
ismail

KAHRAMANLAR MY KOLEJ'DE

Eğitim 18.10.2017 - 19:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAHRAMANLAR MY KOLEJ'DE

Gururumuz Ampute Milli Takım tam kadro MY Kolej'deydi..

Ülkemize kazandırdıkları şampiyonluk ile Türkiye'nin gündemine oturan cesur yürekler öğrencilere başarmayı, kazanmayı ve buna engel olabilecek hiçbir şeyin olmadığını öğrettiler. İnanan, çalışan mutlaka kazanır konulu sunum ile öğrenciler büyük heyecan yaşadı.    Okul kurucusu Murat Yıldırım konuşmasında: "Türkiye'ye örnek olabilecek en güzel kadroyu, en güzel misafirleri ağırlamaktan büyük gurur duyduk. inanan yüreklerden oluşan bu takım Türk gençliği için büyük bir örnek teşkil etmekte. Herkes bu örnek insanları tanımalı, azmin zaferini onlardan öğrenmeli. Bir kez daha şampiyonları tebrik eder daha nice başarılar dileriz." dedi. Televizyonlardan gördükleri milli takımla yüzyüze görüşmenin öğrencilerdeki heyecan ve mutluluğu görülmeye değerdi.  
Gururumuz Ampute Milli Takım tam kadro MY Kolej'deydi..
Ülkemize kazandırdıkları şampiyonluk ile Türkiye'nin gündemine oturan cesur yürekler öğrencilere başarmayı, kazanmayı ve buna engel olabilecek hiçbir şeyin olmadığını öğrettiler. İnanan, çalışan mutlaka kazanır konulu sunum ile öğrenciler büyük heyecan yaşadı. 
 
Okul kurucusu Murat Yıldırım konuşmasında: "Türkiye'ye örnek olabilecek en güzel kadroyu, en güzel misafirleri ağırlamaktan büyük gurur duyduk. inanan yüreklerden oluşan bu takım Türk gençliği için büyük bir örnek teşkil etmekte. Herkes bu örnek insanları tanımalı, azmin zaferini onlardan öğrenmeli. Bir kez daha şampiyonları tebrik eder daha nice başarılar dileriz." dedi.
Televizyonlardan gördükleri milli takımla yüzyüze görüşmenin öğrencilerdeki heyecan ve mutluluğu görülmeye değerdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.