LASTİK İŞ

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

04.01.2020 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Gölcük Engelliler Derneği üyeleri Ilıca’da bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

Gölcük Engelliler Derneği üyeleri kendi yaptıkları ürünlerden elde ettikleri paralarla bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programa Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer’de katılım gösterdi. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, programa katılan Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer’e teşekkürlerini ileterek katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “Geçtiğimiz hafta 60 kişilik bir grup engelli kardeşimize verdiğimiz kahvaltı sözünü yerine getirdik. Bugün yine Ilıca’da 60 kardeşimizle daha bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Engellilerimiz burada yaptıkları el emeklerini satarak kazandıkları parayla kendilerine bir kahvaltı programı organize ettiler.” “Programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar” Bat konuşmasının devamında “Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız kahvaltı programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Sayın Belediye Başkanımız özellikle engellilerin pozitif bir ayrımcılığının olduğunu belirterek bizi mutlu etti. Merkezimizin gösterdiği faaliyetleri bildiğini ve bizim her zaman yanımızda olduğunu söyleyerek, katılabildiği bütün programlara katılacağının sözünü verdi. Kaymakamımız da burada başarılı çalışmalar yapıldığını ve her daim bizim yanımızda olduğunun sinyalini verdi” şeklinde konuştu.     
Gölcük Engelliler Derneği üyeleri Ilıca’da bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

Gölcük Engelliler Derneği üyeleri kendi yaptıkları ürünlerden elde ettikleri paralarla bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programa Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer’de katılım gösterdi. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, programa katılan Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer’e teşekkürlerini ileterek katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “Geçtiğimiz hafta 60 kişilik bir grup engelli kardeşimize verdiğimiz kahvaltı sözünü yerine getirdik. Bugün yine Ilıca’da 60 kardeşimizle daha bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Engellilerimiz burada yaptıkları el emeklerini satarak kazandıkları parayla kendilerine bir kahvaltı programı organize ettiler.”

“Programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar”
Bat konuşmasının devamında “Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız kahvaltı programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Sayın Belediye Başkanımız özellikle engellilerin pozitif bir ayrımcılığının olduğunu belirterek bizi mutlu etti. Merkezimizin gösterdiği faaliyetleri bildiğini ve bizim her zaman yanımızda olduğunu söyleyerek, katılabildiği bütün programlara katılacağının sözünü verdi. Kaymakamımız da burada başarılı çalışmalar yapıldığını ve her daim bizim yanımızda olduğunun sinyalini verdi” şeklinde konuştu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.