LASTİK İŞ
ismail

KAHVE FUARI KAPILARINI AÇTI

Ekonomi 05.12.2019 - 17:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAHVE FUARI KAPILARINI AÇTI

Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı

Kocaeli Ticaret Odası tarafından organize edilen ‘Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali’  kapılarını kahve severlere açtı. Kocaeli de bir ilk olma özelliğini taşıyan fuarda kahve tutkunları bir araya geldi. 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali’nin açılış töreni gerçekleşti. Fuar’ın açılışına Ev Sahibi Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kahve sektörünün öncü markaları ve birçok kahve tutkunu katıldı. TESCİLLİ OLAN ÜRÜNLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “ Böylesine önemli fuarlarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuara üniversitelerin de dahil edilmesinin daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Markaları sadece yerelde düşünmemiz gerekiyor. Daha geniş coğrafyalara yayılabileceğini unutmamalıyız. Bu organizasyon kentimiz için gerçekten çok önemli” şeklinde konuştu. Büyükakın’ın ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy ise “  Ekonomik anlamda markalar oluşturmamız ülkemiz ve kentimiz adına büyük önem taşıyor. Bu anlamda tescilli olan ürünlerimizin sayısını arttırmalıyız” dedi. Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali Etkinlik Takvimi 06 ARALIK 2019 CUMA- 2. GÜN 11:00- Açılış 14:00- Butik Pasta Workshop Etkinliği 16:00- Pasta Tadım Etkinliği 18:00- Müzik Dinletisi 19.00- Kapanış  07 ARALIK 2019 CUMARTESİ- 3. GÜN 11:00- Açılış 14:00- Türk Kahvesi Kültür ve Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi- Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi- Kahve Kitabı Yazarı Cenk Girginol’un sunumlarıyla ‘Türkiye ve Dünyada Kahve Hikayeleri’ söyleşisi 16:00- Hızlandırılmış Kahve Eğitimi 19.00- Kapanış  08 ARALIK 2019 PAZAR- 4. GÜN 11:00- Açılış 14:00- Müzik Gruplarının Performansları 16:00- Ünlü Markaların Bilinmeyen Hikayeleri Söyleşisi 18:00- Kapanış
Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı

Kocaeli Ticaret Odası tarafından organize edilen ‘Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali’  kapılarını kahve severlere açtı. Kocaeli de bir ilk olma özelliğini taşıyan fuarda kahve tutkunları bir araya geldi. 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali’nin açılış töreni gerçekleşti. Fuar’ın açılışına Ev Sahibi Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kahve sektörünün öncü markaları ve birçok kahve tutkunu katıldı.

TESCİLLİ OLAN ÜRÜNLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ
Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “ Böylesine önemli fuarlarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuara üniversitelerin de dahil edilmesinin daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Markaları sadece yerelde düşünmemiz gerekiyor. Daha geniş coğrafyalara yayılabileceğini unutmamalıyız. Bu organizasyon kentimiz için gerçekten çok önemli” şeklinde konuştu. Büyükakın’ın ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy ise “  Ekonomik anlamda markalar oluşturmamız ülkemiz ve kentimiz adına büyük önem taşıyor. Bu anlamda tescilli olan ürünlerimizin sayısını arttırmalıyız” dedi.
Doğu Marmara Bayilik ve Markam Olur Musun Fuarı- Kahve Festivali Etkinlik Takvimi
06 ARALIK 2019 CUMA- 2. GÜN
11:00- Açılış
14:00- Butik Pasta Workshop Etkinliği
16:00- Pasta Tadım Etkinliği
18:00- Müzik Dinletisi
19.00- Kapanış 

07 ARALIK 2019 CUMARTESİ- 3. GÜN
11:00- Açılış
14:00- Türk Kahvesi Kültür ve Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi- Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi- Kahve Kitabı Yazarı Cenk Girginol’un sunumlarıyla ‘Türkiye ve Dünyada Kahve Hikayeleri’ söyleşisi
16:00- Hızlandırılmış Kahve Eğitimi
19.00- Kapanış 

08 ARALIK 2019 PAZAR- 4. GÜN
11:00- Açılış
14:00- Müzik Gruplarının Performansları
16:00- Ünlü Markaların Bilinmeyen Hikayeleri Söyleşisi
18:00- Kapanış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.