LASTİK İŞ

KALICI KONUTLARA SU BASTI

Gölcük 23.09.2016 - 22:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KALICI KONUTLARA SU BASTI

Marmara depremi ardından Gölcük İpekyolu Mahallesi’nde yapılan kalıcı konutlarda yağmur sonrası su baskınının olduğunu söyleye bina sakinleri, duruma yetkililerin el atmasını istiyor

Gölcük 17 Ağustos deprem felaketinden sonra Gölcük İpekyolu Mahallesi’nde yapılan kalıcı konutlarda 17 yıl geçmesine rağmen sorunlar bitmek bilmiyor. İpekyolu Mahallesi 662. Sokak’ta bulunan kalıcı konut sakinleri, her yağan yağmurdan sonra kanalizasyonların tıkanmasıyla birlikte binalarının sular altında kaldığını belirterek duruma tepki gösterdi.   “BİZLERLE İLGİLENEN YOK” Bina sakinlerinden Sezai Şengül, Naim Akın, Müjdat Mutlu, Arif Usta, Ferdi Kürhan, Suat Vural, Yaşar Hatipoğlu ve Sinan Karaca belediyeleri aramalarına rağmen kimsenin durumla ilgilenmediğini dile getirdi. Gölcük Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’ni aradıklarını dile getiren Sezai Şengül, “Bizler sorunlarımızı dile getirmek istedik; ancak bizlerle ilgilenen yok. Gölcük Belediyesi bizim işimiz değil diyerek topu Büyükşehir’e attı” dedi.   “VALİ’YE KADAR ÇKACAĞIZ” Büyükşehir Belediyesi’ni de aradıklarını ekleyen Şengül, “Onlar da Gölcük Belediyesi’ne havale ediyor. Peki bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek? Her yağan yağmurda binamız su altında kalıyor, evlerimizde küçük çocuklar var. Hastalık kapacaklar. Yetkililer bizlere yardımcı olsun” şeklinde konuştu. Bina sakini Müjdat Mutlu, “Evime yeni çocuk karyolası aldım. Evlerimiz küçük olduğundan dolayı yatak odasını söküp bodruma koydum ve şuanda su altında gitti. Kimse ilgilenmiyor, canımıza tak dedi. Sorun çözülmezse Kaymakamlığa, gerekirse Vali’ye kadar çıkacağız” dedi.
Marmara depremi ardından Gölcük İpekyolu Mahallesi’nde yapılan kalıcı konutlarda yağmur sonrası su baskınının olduğunu söyleye bina sakinleri, duruma yetkililerin el atmasını istiyor

Gölcük 17 Ağustos deprem felaketinden sonra Gölcük İpekyolu Mahallesi’nde yapılan kalıcı konutlarda 17 yıl geçmesine rağmen sorunlar bitmek bilmiyor. İpekyolu Mahallesi 662. Sokak’ta bulunan kalıcı konut sakinleri, her yağan yağmurdan sonra kanalizasyonların tıkanmasıyla birlikte binalarının sular altında kaldığını belirterek duruma tepki gösterdi.

 

“BİZLERLE İLGİLENEN YOK”

Bina sakinlerinden Sezai Şengül, Naim Akın, Müjdat Mutlu, Arif Usta, Ferdi Kürhan, Suat Vural, Yaşar Hatipoğlu ve Sinan Karaca belediyeleri aramalarına rağmen kimsenin durumla ilgilenmediğini dile getirdi. Gölcük Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’ni aradıklarını dile getiren Sezai Şengül, “Bizler sorunlarımızı dile getirmek istedik; ancak bizlerle ilgilenen yok. Gölcük Belediyesi bizim işimiz değil diyerek topu Büyükşehir’e attı” dedi.

 

“VALİ’YE KADAR ÇKACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesi’ni de aradıklarını ekleyen Şengül, “Onlar da Gölcük Belediyesi’ne havale ediyor. Peki bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek? Her yağan yağmurda binamız su altında kalıyor, evlerimizde küçük çocuklar var. Hastalık kapacaklar. Yetkililer bizlere yardımcı olsun” şeklinde konuştu. Bina sakini Müjdat Mutlu, “Evime yeni çocuk karyolası aldım. Evlerimiz küçük olduğundan dolayı yatak odasını söküp bodruma koydum ve şuanda su altında gitti. Kimse ilgilenmiyor, canımıza tak dedi. Sorun çözülmezse Kaymakamlığa, gerekirse Vali’ye kadar çıkacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.