KALBİN EN BÜYÜK DÜŞMANI SİGARA

Sağlık 13.04.2017 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KALBİN EN BÜYÜK DÜŞMANI SİGARA

İlçemizin en donanımlı sağlık kuruluşu olan, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, 12-18 Nisan Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi’nde, emeklilere kalp ve damar hastalıkları konusunda seminer verdi.

İlçemizin en önemli ve en donanımlı sağlık kuruluşu olan, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, 12-18 Nisan Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle,  Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi’nde, emeklilere kalp ve damar hastalıkları konusunda seminer vererek, belli başlı şeylerden uzak durmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. AİLE KONAK’A TEŞEKKÜR 12-18 Nisan Kalp Sağlığı haftası münasebetiyle, Gölcüklü emeklilere kalp sağlığı ve hastalıkları hakkında seminer verildi. TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Yönetimi ile birçok emeklinin katıldığı semineri, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden verdi. Başkan Kılıç, kendilerine verilen bu önemli seminer için, Özel Aile Konak Hastanesi’ne teşekkür ederek, önemli bilgiler edindiklerini ifade etti. “KALBİN EN BÜYÜK DÜŞMANI SİGARA” Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, seminerde kalp krizinin evreleri konusunda bilgi vererek, Kalp krizi yaşanması durumunda ortaya çıkacak durumlar hakkında da bilgi verdi. Dr. Erden, emeklilere mutlaka belirli periyotlarda muayene olmaları ve spor yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Dr. Emine Erden, kalp krizine hangi etkenlerin neden olduğu konusunda bilgi verirken, kalp krizi riskine karşı sigara kullanılmaması gerektiğini vurguladı. Kalp Krizi riskini azaltmanın elimizde olduğunu belirten Dr. Erden, sigara, alkol, hareketsiz yaşam ve kilo almaktan kaçınılması gerektiğini söyledi. Seminerin sonunda, emekli vatandaşlar, Kalp Hastalığı konusunda, merak ettikleri soruları, Dr. Erden’e yönelterek, bilmek istediklerini öğrendiler.
İlçemizin en donanımlı sağlık kuruluşu olan, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, 12-18 Nisan Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi’nde, emeklilere kalp ve damar hastalıkları konusunda seminer verdi.

İlçemizin en önemli ve en donanımlı sağlık kuruluşu olan, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, 12-18 Nisan Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle,  Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi’nde, emeklilere kalp ve damar hastalıkları konusunda seminer vererek, belli başlı şeylerden uzak durmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
AİLE KONAK’A TEŞEKKÜR
12-18 Nisan Kalp Sağlığı haftası münasebetiyle, Gölcüklü emeklilere kalp sağlığı ve hastalıkları hakkında seminer verildi. TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Yönetimi ile birçok emeklinin katıldığı semineri, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden verdi. Başkan Kılıç, kendilerine verilen bu önemli seminer için, Özel Aile Konak Hastanesi’ne teşekkür ederek, önemli bilgiler edindiklerini ifade etti.

“KALBİN EN BÜYÜK DÜŞMANI SİGARA”
Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Emine Erden, seminerde kalp krizinin evreleri konusunda bilgi vererek, Kalp krizi yaşanması durumunda ortaya çıkacak durumlar hakkında da bilgi verdi. Dr. Erden, emeklilere mutlaka belirli periyotlarda muayene olmaları ve spor yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Dr. Emine Erden, kalp krizine hangi etkenlerin neden olduğu konusunda bilgi verirken, kalp krizi riskine karşı sigara kullanılmaması gerektiğini vurguladı. Kalp Krizi riskini azaltmanın elimizde olduğunu belirten Dr. Erden, sigara, alkol, hareketsiz yaşam ve kilo almaktan kaçınılması gerektiğini söyledi. Seminerin sonunda, emekli vatandaşlar, Kalp Hastalığı konusunda, merak ettikleri soruları, Dr. Erden’e yönelterek, bilmek istediklerini öğrendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.