LASTİK İŞ
ismail

''KALPLERİMİZ,GÖNÜLLERİMİZ,YOLUMUZ,YARINIMIZ BİRDİR''

Kocaeli 23.05.2020 - 22:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KALPLERİMİZ,GÖNÜLLERİMİZ,YOLUMUZ,YARINIMIZ BİRDİR''

Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İslâm âleminin ve Kocaelili hemşerilerinin bayramını tebrik etti.

''Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bayramların dinî ve millî duyguların perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, millî birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği günler olduğunu ifade etti. Başkan Büyükakın, sözlerine şöyle devam etti; ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha oruçlarla, hatimlerle, teravihlerle tamamlamayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Bu Ramazan’da salgın nedeniyle sofralarda, camilerde birlikte olamasak da gönüllerde buluştuk ama bu musibet bize her zamankinden daha çok bir olmayı, birlik olmayı hatırlattı. İftar sofralarında bir araya gelmenin, camilerde birlikte saf tutmanın, sevdiklerimize gönlümüzce sarılmanın, sokaklarda özgürce dolaşmanın ne kadar değerli kavramlar olduğunu bir kez daha anlamamızı sağladı. Biz de bu amaçla mübarek Ramazan ayı boyunca şehrimizin en ücra köşelerindeki ihtiyaç sahiplerine bile ulaşarak, yardım elimizi uzatmaya çalıştık. Kocaeli’nde salgından etkilenen her kesimin yanında olmaya gayret gösterdik. Engellilerimizin, yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için vefa ekiplerimiz ve Büyükşehir personelimiz Ramazan boyunca yanlarında oldu. Çocuklarımız ve gençlerimizin evlerinde eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve derslerine yardımcı olmak için sanal ortamda online programlar yayınladık. Değerli hemşerilerim; Virüs salgınında Kocaeli olarak çok başarılı bir imtihan verdik. Devletimizin koyduğu kısıtlamalara azami derecede özen gösteren tüm Kocaelili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hastanelerimizde gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık ordumuzun her bir neferine şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli’de her Ramazan’da toplu iftar sofralarına oturur, oruçlarımızı birlikte açardık. Bayram geldiğinde ise Kent Bayramlaşmasında buluşurduk. Hemşerilerimiz, STK’larımız ve derneklerimizle bir araya gelir, bayram coşkusunu hep birlikte yaşardık. Bu bayram iyi niyet dileklerimizi birbirimize uzaktan göndereceğiz ama gönüllerimiz hep bir olacak, kalplerimiz birlikte atacak. Sevgili Kocaelililer, Biz kontrollü sosyal dönem diye adlandırdığımız yeni döneme hazırız. Büyükşehir olarak, halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için canla başla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Millletçe ‘dur’ dediğimiz virüsün, Allah’ın izniyle yok olması çok yakındır. Güzel günler, sağlık ve mutluluk dolu yarınlar artık bizleri bekliyor. Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olması temenni ediyorum. Kocaelili hemşerilerimi en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah, birlikte nice bayramlara sağlık, huzur ve mutluluk içinde kavuşmayı nasip etsin.’’  
Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İslâm âleminin ve Kocaelili hemşerilerinin bayramını tebrik etti.

''Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bayramların dinî ve millî duyguların perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, millî birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği günler olduğunu ifade etti.

Başkan Büyükakın, sözlerine şöyle devam etti; ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha oruçlarla, hatimlerle, teravihlerle tamamlamayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Bu Ramazan’da salgın nedeniyle sofralarda, camilerde birlikte olamasak da gönüllerde buluştuk ama bu musibet bize her zamankinden daha çok bir olmayı, birlik olmayı hatırlattı. İftar sofralarında bir araya gelmenin, camilerde birlikte saf tutmanın, sevdiklerimize gönlümüzce sarılmanın, sokaklarda özgürce dolaşmanın ne kadar değerli kavramlar olduğunu bir kez daha anlamamızı sağladı.

Biz de bu amaçla mübarek Ramazan ayı boyunca şehrimizin en ücra köşelerindeki ihtiyaç sahiplerine bile ulaşarak, yardım elimizi uzatmaya çalıştık. Kocaeli’nde salgından etkilenen her kesimin yanında olmaya gayret gösterdik. Engellilerimizin, yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için vefa ekiplerimiz ve Büyükşehir personelimiz Ramazan boyunca yanlarında oldu. Çocuklarımız ve gençlerimizin evlerinde eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve derslerine yardımcı olmak için sanal ortamda online programlar yayınladık.

Değerli hemşerilerim;

Virüs salgınında Kocaeli olarak çok başarılı bir imtihan verdik. Devletimizin koyduğu kısıtlamalara azami derecede özen gösteren tüm Kocaelili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hastanelerimizde gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık ordumuzun her bir neferine şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli’de her Ramazan’da toplu iftar sofralarına oturur, oruçlarımızı birlikte açardık. Bayram geldiğinde ise Kent Bayramlaşmasında buluşurduk. Hemşerilerimiz, STK’larımız ve derneklerimizle bir araya gelir, bayram coşkusunu hep birlikte yaşardık. Bu bayram iyi niyet dileklerimizi birbirimize uzaktan göndereceğiz ama gönüllerimiz hep bir olacak, kalplerimiz birlikte atacak.

Sevgili Kocaelililer,

Biz kontrollü sosyal dönem diye adlandırdığımız yeni döneme hazırız. Büyükşehir olarak, halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için canla başla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Millletçe ‘dur’ dediğimiz virüsün, Allah’ın izniyle yok olması çok yakındır. Güzel günler, sağlık ve mutluluk dolu yarınlar artık bizleri bekliyor. Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olması temenni ediyorum. Kocaelili hemşerilerimi en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah, birlikte nice bayramlara sağlık, huzur ve mutluluk içinde kavuşmayı nasip etsin.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.