KAMAN “İYİ PARTİ VE CHP’NİN ADAYIYIM”

Asayiş 16.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMAN “İYİ PARTİ VE CHP’NİN ADAYIYIM”

İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, Gölcük CHP Belediye Başkan adayı İsmet işe ile birlikte Gölcük’de Gürkan Park sitesi sakinleri ile buluştu. Kaman “Hepinizin bildiği gibi biz Cumhuriyet Halk Partisiyle bir ittifak yaptık ve ben partimizin olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisinin de adayıyım. Millet ittifakının ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı İsmet İşeri beyin yanında olacağız ve bu seçimi Millet ittifakına kazanacak”dedi.

İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, Gölcük CHP Belediye Başkan adayı İsmet işe ile birlikte Gölcük’de Gürkan Park sitesi sakinleri ile buluştu. CHP’NİN DE ADAYIYIM Kendim İzmit’teyim ancak ne zaman Gölcük’e gelsem kendimi evimde gibi hissediyorum diyen Kaman “ Burada beni böylesine yoğun bir kalabalıkla karşılayarak onurlandırdınız. Genel merkezimiz tarafından ismim açıklandıktan sonra seçim kampanyasını ilk olarak Gölcük’ten başladım. Hepinizin bildiği gibi biz Cumhuriyet Halk Partisiyle bir ittifak yaptık ve ben partimizin olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisinin de adayıyım.  Millet ittifakının ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı İsmet İşeri beyin yanında olacağız ve bu seçimi Millet ittifakına kazanacak. Hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. GÖLCÜL İÇİN PROJELERİMİZ VAR “Gölcük, askeriye ile ilgili olarak önemli bir merkez” diyen Kaman, “Bir fabrika da burada mevcut. Ordumuzun değerli mensupları ve emekçilerle yakın temasta olmalıyız. Burada yaşayan herkes bizim başımızın tacı. Herkesle yakın temas halinde olmalıyız. Gölcük için projelerimiz var. Burada bir deprem müzesi fikrimiz var. Bu müzeyi insanları korkutmak için değil, yıkıcı hasarı göstererek hata yapılmaması mesajını vermek için yapmak istiyoruz. Gençlik merkezi planımız var. 16 yıllık iktidarın döneminde sosyal hayat körelmiş gibi gözüküyor. Sosyal faaliyet görünmüyor. Ahşap heykel sempozyumu bile körelmiş durumda. Kültür alanlarıyla ilçemizin sosyal hayatını canlandırmak istiyoruz. Ahşap heykel atölyesi yapmak istiyoruz. Burada amacımız, sanatçıları ortaya çıkarmak. Askeriyeden alınan bölgeye de bir dinlenme yeri yapma amacındayız. CHP ile ittifak halindeyiz. Ben aynı zamanda CHP’nin de ittifak adayıyım. Nereye gidersek gidelim bizi muhabbet ile karşılıyorlar. Onlarla uyum içerisindeki çalışmamız devam edecek. Onlara da bu fikirlerimizden bahsedeceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin” sözlerine yer verdi. BİRLİKTE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ  CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “Birlikte Millet İttifakı’nda ne kadar güçlü olduğumuzu görmenin mutluluğu içindeyim. Serdar Kaman’ın tıp dalındaki kimliğe sahip olmasına rağmen siyasette etkin olmasından ötürü kendisini kutluyorum. İnsancıl yapısıyla çok önemli bir kimlik. Referandum öncesinde seçimlere kısa bir süre kala kendisinin Anıtpark’ta gezdiğini gördüm. İnsanlara soru soruyordu. Referandumla ilgili olarak nabız yokladığını söyledi. Ben de kendisini kutladığımı söyledim. Hasta kente böyle bir cerrah gerekiyordu. İddialı bir şekilde yola çıktık. Allah hepimizin yardımcısı olsun, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Buradaki topluluk, geleceğimiz için mücadele etmek isteyen insanlarla dolu. Biz her şeyin üstesinden geleceğiz ve hep birlikte seçimi kazanacağız” dedi. İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman ve CHP Gölcük belediye başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel, İyi Parti SKM programları doğrultusunda seçim çalışması yaptı.
İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, Gölcük CHP Belediye Başkan adayı İsmet işe ile birlikte Gölcük’de Gürkan Park sitesi sakinleri ile buluştu. Kaman “Hepinizin bildiği gibi biz Cumhuriyet Halk Partisiyle bir ittifak yaptık ve ben partimizin olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisinin de adayıyım. Millet ittifakının ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı İsmet İşeri beyin yanında olacağız ve bu seçimi Millet ittifakına kazanacak”dedi.

İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, Gölcük CHP Belediye Başkan adayı İsmet işe ile birlikte Gölcük’de Gürkan Park sitesi sakinleri ile buluştu.

CHP’NİN DE ADAYIYIM
Kendim İzmit’teyim ancak ne zaman Gölcük’e gelsem kendimi evimde gibi hissediyorum diyen Kaman “ Burada beni böylesine yoğun bir kalabalıkla karşılayarak onurlandırdınız. Genel merkezimiz tarafından ismim açıklandıktan sonra seçim kampanyasını ilk olarak Gölcük’ten başladım. Hepinizin bildiği gibi biz Cumhuriyet Halk Partisiyle bir ittifak yaptık ve ben partimizin olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisinin de adayıyım.  Millet ittifakının ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı İsmet İşeri beyin yanında olacağız ve bu seçimi Millet ittifakına kazanacak. Hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
GÖLCÜL İÇİN PROJELERİMİZ VAR
“Gölcük, askeriye ile ilgili olarak önemli bir merkez” diyen Kaman, “Bir fabrika da burada mevcut. Ordumuzun değerli mensupları ve emekçilerle yakın temasta olmalıyız. Burada yaşayan herkes bizim başımızın tacı. Herkesle yakın temas halinde olmalıyız. Gölcük için projelerimiz var. Burada bir deprem müzesi fikrimiz var. Bu müzeyi insanları korkutmak için değil, yıkıcı hasarı göstererek hata yapılmaması mesajını vermek için yapmak istiyoruz. Gençlik merkezi planımız var. 16 yıllık iktidarın döneminde sosyal hayat körelmiş gibi gözüküyor. Sosyal faaliyet görünmüyor. Ahşap heykel sempozyumu bile körelmiş durumda. Kültür alanlarıyla ilçemizin sosyal hayatını canlandırmak istiyoruz. Ahşap heykel atölyesi yapmak istiyoruz. Burada amacımız, sanatçıları ortaya çıkarmak. Askeriyeden alınan bölgeye de bir dinlenme yeri yapma amacındayız. CHP ile ittifak halindeyiz. Ben aynı zamanda CHP’nin de ittifak adayıyım. Nereye gidersek gidelim bizi muhabbet ile karşılıyorlar. Onlarla uyum içerisindeki çalışmamız devam edecek. Onlara da bu fikirlerimizden bahsedeceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin” sözlerine yer verdi.
BİRLİKTE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ 
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “Birlikte Millet İttifakı’nda ne kadar güçlü olduğumuzu görmenin mutluluğu içindeyim. Serdar Kaman’ın tıp dalındaki kimliğe sahip olmasına rağmen siyasette etkin olmasından ötürü kendisini kutluyorum. İnsancıl yapısıyla çok önemli bir kimlik. Referandum öncesinde seçimlere kısa bir süre kala kendisinin Anıtpark’ta gezdiğini gördüm. İnsanlara soru soruyordu. Referandumla ilgili olarak nabız yokladığını söyledi. Ben de kendisini kutladığımı söyledim. Hasta kente böyle bir cerrah gerekiyordu. İddialı bir şekilde yola çıktık. Allah hepimizin yardımcısı olsun, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Buradaki topluluk, geleceğimiz için mücadele etmek isteyen insanlarla dolu. Biz her şeyin üstesinden geleceğiz ve hep birlikte seçimi kazanacağız” dedi.
İyi Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman ve CHP Gölcük belediye başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel, İyi Parti SKM programları doğrultusunda seçim çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.