LASTİK İŞ

KAMAN SANAYİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ

Asayiş 19.02.2019 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMAN SANAYİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ile Gölcük'te Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ile Gölcük'te Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Sanayi Esnafları biten sanayide eksikliklerin çok olduğunu, kiraların çok yüksek olduğunu belirtirken Kaman “Kocaeli ve tüm ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkımıza en iyi hizmet için yola çıktık. Bu günde burada sizleri ziyaret ediyoruz. Bu hizmeti el birliği ile yapacağız. Yeter ki bu seçimde sizler bize destek veriniz” dedi.  SORUNLARI BİLİYORUZ Millet İttifakın  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ile birlikte Gölcük'te yeni yapılan Gölcük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinlediler.  Sanayi esnaflarını dinleyen Kaman “Bizim bu göreve talip olmamızın en büyük nedeniz sorunların giderilmesi içindir. Kocaeli ve tüm ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkımıza en iyi hizmet için yola çıktık. Bu günde burada sizleri ziyaret ediyoruz. Bu hizmeti el birliği ile yapacağız. Yeter ki bu seçimde sizler bize destek veriniz” şeklinde ifade etti.  SANAYİDE KİRALAR ÇOK YÜKSEK Millet İttifakı olan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri; “Burada bir sanayi sitesi yapıldı. İyide oldu. Fakat bu gün kiracı olan sanayi esnafı zor anlar yaşıyor. Çünkü kiralar çok yüksek. Kiracı sanayi esnafı burada dükkan satın alması fiyattan mümkün değil. Ben demokrasiye inanan olan bir insanım. Sanayide bu konuyla ilgili hep birlikte bir araya gelerek esnaflarımızın şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnaflarımızla birlikte mutlaka ortak bir nokta bularak ve uygulayacağız. Oda birlik ve beraberlik kapsamında gerçekleşecektir. Biz millet ittifakı olarak sizlerden bu seçimde destek istiyoruz. sizin desteklerinizle sorunların üstesinden geleceğiz” dedi. Zaman yetmediğinden dolayı yeni sanayi esnaflarının bir kısmını ziyaret eden  Millet ittifakı önümüzdeki günlerde tekrar yeni sanayi esnaflarını ziyaret edeceklerini dile getirdiler. Fahri Haner       
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ile Gölcük'te Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ile Gölcük'te Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Sanayi Esnafları biten sanayide eksikliklerin çok olduğunu, kiraların çok yüksek olduğunu belirtirken Kaman “Kocaeli ve tüm ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkımıza en iyi hizmet için yola çıktık. Bu günde burada sizleri ziyaret ediyoruz. Bu hizmeti el birliği ile yapacağız. Yeter ki bu seçimde sizler bize destek veriniz” dedi. 

SORUNLARI BİLİYORUZ
Millet İttifakın  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ile birlikte Gölcük'te yeni yapılan Gölcük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinlediler. 

Sanayi esnaflarını dinleyen Kaman “Bizim bu göreve talip olmamızın en büyük nedeniz sorunların giderilmesi içindir. Kocaeli ve tüm ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkımıza en iyi hizmet için yola çıktık. Bu günde burada sizleri ziyaret ediyoruz. Bu hizmeti el birliği ile yapacağız. Yeter ki bu seçimde sizler bize destek veriniz” şeklinde ifade etti. 

SANAYİDE KİRALAR ÇOK YÜKSEK
Millet İttifakı olan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri; “Burada bir sanayi sitesi yapıldı. İyide oldu. Fakat bu gün kiracı olan sanayi esnafı zor anlar yaşıyor. Çünkü kiralar çok yüksek. Kiracı sanayi esnafı burada dükkan satın alması fiyattan mümkün değil. Ben demokrasiye inanan olan bir insanım. Sanayide bu konuyla ilgili hep birlikte bir araya gelerek esnaflarımızın şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnaflarımızla birlikte mutlaka ortak bir nokta bularak ve uygulayacağız. Oda birlik ve beraberlik kapsamında gerçekleşecektir. Biz millet ittifakı olarak sizlerden bu seçimde destek istiyoruz. sizin desteklerinizle sorunların üstesinden geleceğiz” dedi. Zaman yetmediğinden dolayı yeni sanayi esnaflarının bir kısmını ziyaret eden  Millet ittifakı önümüzdeki günlerde tekrar yeni sanayi esnaflarını ziyaret edeceklerini dile getirdiler.

Fahri Haner       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.