LASTİK İŞ
ismail

KAMU KURUMLARI DERNEĞİ KAHVALTI DÜZENLİYOR

Gölcük 02.12.2019 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMU KURUMLARI DERNEĞİ KAHVALTI DÜZENLİYOR

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Restauranda 8 Aralık Pazar günü kahvaltı programı düzenliyor.

Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz önümüzdeki günlerde gerçekleşecek etkinlik için bilgiler verdi.  Gölcük’ün önemli derneklerinden biri olan Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda kahvaltı programı düzenliyor. Başkan Lütfü Yılmaz yapmış olduğu açıklamada“ Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak her sene olduğu gibi bu sene de kahvaltı programı hazırlamaya karar verdik. Etkinliğimizi 8 Aralık Pazar Günü Yazlık Ilıca Restauranda yapılacak. Amacımız Gölcük adına daha iyi ve daha güzel şeyleri nasıl gerçekleştirebilir nasıl hayata geçirebiliriz bunun planını yapmak. Ben derneğimize destek veren üyelerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Restauranda 8 Aralık Pazar günü kahvaltı programı düzenliyor.

Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz önümüzdeki günlerde gerçekleşecek etkinlik için bilgiler verdi. 
Gölcük’ün önemli derneklerinden biri olan Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda kahvaltı programı düzenliyor.
Başkan Lütfü Yılmaz yapmış olduğu açıklamada“ Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak her sene olduğu gibi bu sene de kahvaltı programı hazırlamaya karar verdik. Etkinliğimizi 8 Aralık Pazar Günü Yazlık Ilıca Restauranda yapılacak. Amacımız Gölcük adına daha iyi ve daha güzel şeyleri nasıl gerçekleştirebilir nasıl hayata geçirebiliriz bunun planını yapmak. Ben derneğimize destek veren üyelerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.