KAMU KURUMLARI DERNEĞİ KONGREYE HAZIR

Gölcük 19.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMU KURUMLARI DERNEĞİ KONGREYE HAZIR

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi, 22 Kasım günü Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirecekleri kongreye davet amacıyla ilçemiz protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi, 22 Kasım günü Gölcük Sanat Galerisi’nde yapacakları dernek olağan kongresine davet etmek amacıyla ilçemizdeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilk ziyaretlerini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a yapan derneğin yönetimi, sonraki ziyaretlerinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut’u makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve dernek yönetimi de hazır bulundu. Kongreye davet edildiler Dernek yönetimi İlk ziyaretlerini kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptılar. Kaymakam Altıntaş “Kamu Kurumları Derneği ilçemiz için önemli. Birlik ve beraberliği sağlıyorsunuz. Kongrenizde başarılar diliyorum” dedi. Dernek yönetiminin ikinci durağı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Başkan Ellibeş’e dernekleri hakkında bilgiler vererek kongrelerini yapacaklarını, kendilerini de davet ettiklerini dile getirdi. Başkan Ellibeş, dernek çalışmalarının ilçemizdeki birliği sağlama açısından oldukça faydalı olduğunu, dernek kongresinin hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut’a yapılan ziyarette de derneklerini tanıtan Başkan Lütfü Yılmaz, derneğin olağan kongresinin 22 Kasım günü saat 11.00’da yapılacağını, kendisini de davet ettiklerini belirtti. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Durgut da kongrelerinin hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.  
Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi, 22 Kasım günü Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirecekleri kongreye davet amacıyla ilçemiz protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi, 22 Kasım günü Gölcük Sanat Galerisi’nde yapacakları dernek olağan kongresine davet etmek amacıyla ilçemizdeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilk ziyaretlerini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a yapan derneğin yönetimi, sonraki ziyaretlerinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut’u makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve dernek yönetimi de hazır bulundu.
Kongreye davet edildiler
Dernek yönetimi İlk ziyaretlerini kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptılar. Kaymakam Altıntaş “Kamu Kurumları Derneği ilçemiz için önemli. Birlik ve beraberliği sağlıyorsunuz. Kongrenizde başarılar diliyorum” dedi.

Dernek yönetiminin ikinci durağı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Başkan Ellibeş’e dernekleri hakkında bilgiler vererek kongrelerini yapacaklarını, kendilerini de davet ettiklerini dile getirdi. Başkan Ellibeş, dernek çalışmalarının ilçemizdeki birliği sağlama açısından oldukça faydalı olduğunu, dernek kongresinin hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut’a yapılan ziyarette de derneklerini tanıtan Başkan Lütfü Yılmaz, derneğin olağan kongresinin 22 Kasım günü saat 11.00’da yapılacağını, kendisini de davet ettiklerini belirtti. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Durgut da kongrelerinin hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.