LASTİK İŞ

KAMULAŞTIRILAN EVLER YIKILDI

Gölcük 31.10.2018 - 13:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMULAŞTIRILAN EVLER YIKILDI

Gölcük Merkez Mahallesinde trafik akışının düzenlemesi kapsamında Gölcük Adnan Menderes Bulvarı ve devamında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin duble yola dönüştürülmesi için kamulaştırılan son bina yıkımı başladı.

Gölcük merkezi ve mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarında yaşanan trafik sıkıntısının düzelmesi için Gölcük Belediyesi tarafından çalışmalar başlatıldı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında Gölcük Kavaklı Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Bulvarı, devamında Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin duble yola çevrilmesi için Gölcük Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan binaların yıkımı için kamulaştırıldı. Daha öncede kamulaştırılan binaları yıkılırken, ardından son kalan binanın kamulaştırılması tamamlandı. Kamulaştırılması tamamlanan bina dün itibarı ile yıkım çalışmaları başlatıldı. Yapılan bina yıkım çalışmalarının ardından Kavaklın Yavuz caddesinden donanma caddesine kadar duble yol olarak yapımı gerçekleşecek. En kısa sürede başlanacak olan duble yol yapımı Gölcük’teki trafik sorunu rahatlanacaktır. Duble yol yapımı bina yıkımından sonra başlanacak.   Fahri Haner 
Gölcük Merkez Mahallesinde trafik akışının düzenlemesi kapsamında Gölcük Adnan Menderes Bulvarı ve devamında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin duble yola dönüştürülmesi için kamulaştırılan son bina yıkımı başladı.

Gölcük merkezi ve mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarında yaşanan trafik sıkıntısının düzelmesi için Gölcük Belediyesi tarafından çalışmalar başlatıldı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında Gölcük Kavaklı Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Bulvarı, devamında Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin duble yola çevrilmesi için Gölcük Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan binaların yıkımı için kamulaştırıldı. Daha öncede kamulaştırılan binaları yıkılırken, ardından son kalan binanın kamulaştırılması tamamlandı. Kamulaştırılması tamamlanan bina dün itibarı ile yıkım çalışmaları başlatıldı. Yapılan bina yıkım çalışmalarının ardından Kavaklın Yavuz caddesinden donanma caddesine kadar duble yol olarak yapımı gerçekleşecek. En kısa sürede başlanacak olan duble yol yapımı Gölcük’teki trafik sorunu rahatlanacaktır. Duble yol yapımı bina yıkımından sonra başlanacak.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.