LASTİK İŞ

KAN BAĞIŞI’NA TAM DESTEK

Sağlık 10.11.2016 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAN BAĞIŞI’NA TAM DESTEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kızılay Kan Merkezinin Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı.

Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına, çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Başkan Ellibeş’e, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan da eşlik eti. Gösterilen ilginin ise beklenilenin üzerinde olması ve kan vermek için sırada bekleyen insanların olması kampanyaya katkı koyan herkesi mutlu etti. Kan Bağışı Kampanyasını ziyaret ederek, kan bağışı yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkanı Ellibeş yaptığı açıklamasında "Unutmamak gerekir ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Verilen bir kan ile canların hayat bulabileceğini ve bir günde kendimize kan lazım olabileceğini düşünerek kan bağışı yapmamız gerektiğini unutmayalım. Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarabileceği gibi, bağış yapan kişinin de sağlığını da olumlu yönde etkiler. Kan bağışı yaşam için yapılan bir armağandır. “dedi. Başkan Ellibeş ayrıca şunları da dile getirdi: "Türk Kızılayı ve Gölcük Devlet Hastanesi birlikteliğinde organize edilen kampanyada emeği olan, kan bağışı yapan herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Başhekim Pehlevan, kan vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Kan vermenin gerekliliği iyi anlamalıyız. Kan grubu zor bulunan vatandaşların aynı kan grubunu taşıyan ve acil kan ihtiyacı olanlara hemen yardımcı olabilmek için kan bağışına önem verilmesini istiyoruz. Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü olarak kan bağışı yapmak üzere bu tür kampanyalara davet ediyoruz. İnşallah verdiğimiz kanlar yerini bulur ve faydalı olur " dedi.      
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kızılay Kan Merkezinin Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı.

Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına, çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Başkan Ellibeş’e, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan da eşlik eti. Gösterilen ilginin ise beklenilenin üzerinde olması ve kan vermek için sırada bekleyen insanların olması kampanyaya katkı koyan herkesi mutlu etti.

Kan Bağışı Kampanyasını ziyaret ederek, kan bağışı yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkanı Ellibeş yaptığı açıklamasında "Unutmamak gerekir ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Verilen bir kan ile canların hayat bulabileceğini ve bir günde kendimize kan lazım olabileceğini düşünerek kan bağışı yapmamız gerektiğini unutmayalım. Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarabileceği gibi, bağış yapan kişinin de sağlığını da olumlu yönde etkiler. Kan bağışı yaşam için yapılan bir armağandır. “dedi.

Başkan Ellibeş ayrıca şunları da dile getirdi: "Türk Kızılayı ve Gölcük Devlet Hastanesi birlikteliğinde organize edilen kampanyada emeği olan, kan bağışı yapan herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Başhekim Pehlevan, kan vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Kan vermenin gerekliliği iyi anlamalıyız. Kan grubu zor bulunan vatandaşların aynı kan grubunu taşıyan ve acil kan ihtiyacı olanlara hemen yardımcı olabilmek için kan bağışına önem verilmesini istiyoruz. Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü olarak kan bağışı yapmak üzere bu tür kampanyalara davet ediyoruz. İnşallah verdiğimiz kanlar yerini bulur ve faydalı olur " dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.