KAN VER HAYAT KURTAR

Sağlık 09.10.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAN VER HAYAT KURTAR

Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi, Gölcük Anıt parkta kan bağış kampanyası düzenledi. Gölcük halkının büyük katılımlarıyla kan bağışı ilgi gösterdiler.

Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi, Gölcük vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağış kampanyasını Anıt Park’ta yaptı. . Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay yetkilileri, “Vereceğiniz kan 3 can kurtarmaktadır. Bu kana bir gün hepimizin ihtiyacı olabilir. Gölcüklü vatandaşları düzenlemiş olduğumuz kan bağış kampanyasına davet ediyoruz” diye konuştu. “Herkesin kana ihtiyacı olabilir” Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi yetkilileri, kan bağış kampanyalarının devam edeceğini söylerken, “Türk toplumu kan bağışı konusunda duyarlı. Ancak oluşan bu duyarlılığın daha da artması gerekiyor. Çünkü hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Kan vermenin en büyük yararı 3 kişiye hayat vermektir. Kan verme olayının en büyük yararı bu diyebiliriz. Verdiğiniz her kan 3 kişiyi hayata bağlamaktadır. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Bizde bu nedenle 18 yaşını doldurmuş, 60 yaşın altında olan herkesi kan bağışlamaya davet ediyoruz” diye konuştu
Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi, Gölcük Anıt parkta kan bağış kampanyası düzenledi. Gölcük halkının büyük katılımlarıyla kan bağışı ilgi gösterdiler.

Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi, Gölcük vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağış kampanyasını Anıt Park’ta yaptı. . Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay yetkilileri, “Vereceğiniz kan 3 can kurtarmaktadır. Bu kana bir gün hepimizin ihtiyacı olabilir. Gölcüklü vatandaşları düzenlemiş olduğumuz kan bağış kampanyasına davet ediyoruz” diye konuştu.

“Herkesin kana ihtiyacı olabilir”
Türk Kızılay’ı İzmit Şubesi yetkilileri, kan bağış kampanyalarının devam edeceğini söylerken, “Türk toplumu kan bağışı konusunda duyarlı. Ancak oluşan bu duyarlılığın daha da artması gerekiyor. Çünkü hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Kan vermenin en büyük yararı 3 kişiye hayat vermektir. Kan verme olayının en büyük yararı bu diyebiliriz. Verdiğiniz her kan 3 kişiyi hayata bağlamaktadır. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Bizde bu nedenle 18 yaşını doldurmuş, 60 yaşın altında olan herkesi kan bağışlamaya davet ediyoruz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.