LASTİK İŞ

KANAT ''MUHTARLARIN SADECE MÜHRÜ VAR''

Gölcük 07.09.2018 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KANAT ''MUHTARLARIN SADECE MÜHRÜ VAR''

Muhtarlık adaylığını açıklaya Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat ” Biz muhtarların sadece mührü var. Herhangi bir yaptırım organları yok. Muhtarlık sadece kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasındaki bir köprüdür. Mahallemizin sıkıntıları ve yapılması gereken projelerin yetkili kurumlara bildirmek ve bu projelerin yapımı için takipte kalmaktır. Bende muhtar olarak bu çalışmalarımı gönülden sürdürdüm”dedi.

Muhtarlık adaylığını açıklaya Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat Muhtarlık duygusu öyle bir güzel ki bu duyguyu anlatmak için kelimeler yetmez. 2019 yerel seçimlerde adaylığını açıklayan Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat muhtarlık dönemleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Kanat; “Gölcük doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. Bekarım ve ailemle yaşıyorum. Ben 1996 yılında Şehitler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gencer döneminde muhtarlıkta sekreter olarak göreve başladım. Sekreterlik görevim devam ederken, 1999 ile 2014 yılları arasında Şehitler Mahallesi muhtarlığında aza ve sekreter olarak görevimi sürdürdüm.  MUHTARLIKTA İLK DÖNEM 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlere muhtar adayı olarak girdim. Muhtarımız Hüseyin Gencer'in Desteği ve Mahallemizin oylarıyla muhtar seçildim. İlk muhtar oluşumdu. Ben yıllarca Şehitler mahalle sakinlerimize sekreter olarak hizmet verirken, bu kem Muhtar olarak hizmet veriyorum. Bu çok güzel bir duygudur. Yani muhtarlık duygusu çok güzel ve bu duyguyu anlatmaya kelimeler yetmez. Çünkü bir mahalle sakini sıkıntıya düşmüş ve bu sıkıntıyı birlikte çözüldükten sonra bu insanın yüzü gülmesi benim için çok güzel bir duygudur. İşte buna gönüllü hizmet derim. Ben mahalle halkımızın güven ve huzur içerisinde yaşaması için elimden gelen tüm gayretlerimi sarf ederim.  Muhtar Kanat” Biz muhtarların sadece mührü var. Herhangi bir yaptırım organları yok. Muhtarlık sadece kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasındaki bir köprüdür. Mahallemizin sıkıntıları ve yapılması gereken projelerin yetkili kurumlara bildirmek ve bu projelerin yapımı için takipte kalmaktır. Bende muhtar olarak bu çalışmalarımı gönülden sürdürdüm. Bundan sonrada bu çalışmalarım en iyi şekilde devam edecektir. 2019 Yerel seçimlerin yaklaşması ile muhtar adayları bir, bir belli olmaya başlandı. Bende Gölcük Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı olarak tekrar adaylığımı açıkladım. Çünkü muhtarlıkta sekreter ve aza olarak 8 yıl çalışarak tecrübe kazandım. Aynı zamanda bir dönemde mahallemde muhtarlık görevimi devam ettiriyorum” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner
Muhtarlık adaylığını açıklaya Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat ” Biz muhtarların sadece mührü var. Herhangi bir yaptırım organları yok. Muhtarlık sadece kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasındaki bir köprüdür. Mahallemizin sıkıntıları ve yapılması gereken projelerin yetkili kurumlara bildirmek ve bu projelerin yapımı için takipte kalmaktır. Bende muhtar olarak bu çalışmalarımı gönülden sürdürdüm”dedi.

Muhtarlık adaylığını açıklaya Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat Muhtarlık duygusu öyle bir güzel ki bu duyguyu anlatmak için kelimeler yetmez.

2019 yerel seçimlerde adaylığını açıklayan Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat muhtarlık dönemleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Kanat; “Gölcük doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. Bekarım ve ailemle yaşıyorum. Ben 1996 yılında Şehitler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gencer döneminde muhtarlıkta sekreter olarak göreve başladım. Sekreterlik görevim devam ederken, 1999 ile 2014 yılları arasında Şehitler Mahallesi muhtarlığında aza ve sekreter olarak görevimi sürdürdüm. 

MUHTARLIKTA İLK DÖNEM
2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlere muhtar adayı olarak girdim. Muhtarımız Hüseyin Gencer'in Desteği ve Mahallemizin oylarıyla muhtar seçildim. İlk muhtar oluşumdu. Ben yıllarca Şehitler mahalle sakinlerimize sekreter olarak hizmet verirken, bu kem Muhtar olarak hizmet veriyorum. Bu çok güzel bir duygudur. Yani muhtarlık duygusu çok güzel ve bu duyguyu anlatmaya kelimeler yetmez. Çünkü bir mahalle sakini sıkıntıya düşmüş ve bu sıkıntıyı birlikte çözüldükten sonra bu insanın yüzü gülmesi benim için çok güzel bir duygudur. İşte buna gönüllü hizmet derim. Ben mahalle halkımızın güven ve huzur içerisinde yaşaması için elimden gelen tüm gayretlerimi sarf ederim. 

Muhtar Kanat” Biz muhtarların sadece mührü var. Herhangi bir yaptırım organları yok. Muhtarlık sadece kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasındaki bir köprüdür. Mahallemizin sıkıntıları ve yapılması gereken projelerin yetkili kurumlara bildirmek ve bu projelerin yapımı için takipte kalmaktır. Bende muhtar olarak bu çalışmalarımı gönülden sürdürdüm. Bundan sonrada bu çalışmalarım en iyi şekilde devam edecektir. 2019 Yerel seçimlerin yaklaşması ile muhtar adayları bir, bir belli olmaya başlandı. Bende Gölcük Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı olarak tekrar adaylığımı açıkladım. Çünkü muhtarlıkta sekreter ve aza olarak 8 yıl çalışarak tecrübe kazandım. Aynı zamanda bir dönemde mahallemde muhtarlık görevimi devam ettiriyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.