LASTİK İŞ
ismail

KANDEMİR GENDER'İN İLK SEÇİLMİŞ BAŞKANI

Gündem 27.10.2017 - 15:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KANDEMİR GENDER'İN İLK SEÇİLMİŞ BAŞKANI

Gölcüklü emlakçıları bir çatıda toplamak adına kolları sıvayan ve Gölcük Emlakçılar Derneği GEMDER’i kuran Başkan Necmi Kandemir ve 5 kişilik yönetimi, bugün ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan ilk genel kurulda, kurucu başkan Kamdemir, genel kurul delegeleri tarafından, GEMDER’in seçilmiş ilk başkanı oldu

GEMDER’İN İLK KONGRESİ 12 Mayıs 2017 tarihinde, Gölcüklü emlakçıları bir çatı altında toplayarak, GEMDER’i kuran Başkan Necmi Kandemir ve yönetimi, bugün Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan dernek lokalinde, ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongreye yaklaşık 25 GEMDER Delegesi katıldı. Kongrede okuna Denetim ve diğer raporlar, genel kurul delegeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.   TEK LİSTELİ SEÇİM Daha sonra seçimli kongreye geçildi. Kurucu Başkan Necmi Kandemir’den başka kimse liste çıkarmayınca, yönetim kurulu listesi açık oylama ile yapıldı. Tüm delegelerin oyları ile Kandemir’in listesi kabul edilince, Kandemir, GEMDER’in seçilmiş ilk başkanı oldu. Kandemir ve yönetimi 2 yıl süre boyunca GEMDER’i yönetcekler. Kandemir ve yönetimi, yapacağı ilk toploantıda kendi arasında görev dağılımı yapacak. Yapılan ilk genel kurulda, Kandemir’in listesdi şu isimlerden oluştu. YÖNETİM KURULU: Başkan Necmi Kandemir, Üyeler: Ahmet Yavuz, Tarık Demirkaya, Sezer Gemici ve İrfan Koçarlıoğlu. DENETİM KURULU: Serkant Çavuş, Adil Albayrak, Buğra Alparslan.   BAŞKANDAN DELEGELERE TEŞEKÜR Başkan Kandemir, kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, özetle  şu görüşlere yer verdi: “12 Mayıs tarihinde ilçemizde kurduğumuz Gölcük Emlakçılar Derneği GEMDER, bugün siz değerli delegelerin katılımı ile ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ben bu vesile bu dernek çalışmalarında bana destek veren kurucu üyelerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. GEMDER’i kurduğumuz günden bu yana 50 emlakçı arkadaşımızı dernek çatısı altında topladık ve üye yaptık. İlçemizde görev yaptığımız süre içinde, arkadaşlarımızla 3 kez bir araya geldik. Sorunlarımızı dile getirdik ve birlik beraberliğimiz pekiştirdik. İnşallah yarın yapacağımız ilk genel kurulumuzda 7 kişi olan yönetim kurulu sayısını 16’ya çıkartarak, daha güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcüklü emlakçıları bir çatıda toplamak adına kolları sıvayan ve Gölcük Emlakçılar Derneği GEMDER’i kuran Başkan Necmi Kandemir ve 5 kişilik yönetimi, bugün ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan ilk genel kurulda, kurucu başkan Kamdemir, genel kurul delegeleri tarafından, GEMDER’in seçilmiş ilk başkanı oldu

GEMDER’İN İLK KONGRESİ

12 Mayıs 2017 tarihinde, Gölcüklü emlakçıları bir çatı altında toplayarak, GEMDER’i kuran Başkan Necmi Kandemir ve yönetimi, bugün Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan dernek lokalinde, ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongreye yaklaşık 25 GEMDER Delegesi katıldı. Kongrede okuna Denetim ve diğer raporlar, genel kurul delegeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.

 

TEK LİSTELİ SEÇİM

Daha sonra seçimli kongreye geçildi. Kurucu Başkan Necmi Kandemir’den başka kimse liste çıkarmayınca, yönetim kurulu listesi açık oylama ile yapıldı. Tüm delegelerin oyları ile Kandemir’in listesi kabul edilince, Kandemir, GEMDER’in seçilmiş ilk başkanı oldu. Kandemir ve yönetimi 2 yıl süre boyunca GEMDER’i yönetcekler. Kandemir ve yönetimi, yapacağı ilk toploantıda kendi arasında görev dağılımı yapacak. Yapılan ilk genel kurulda, Kandemir’in listesdi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU: Başkan Necmi Kandemir, Üyeler: Ahmet Yavuz, Tarık Demirkaya, Sezer Gemici ve İrfan Koçarlıoğlu.

DENETİM KURULU: Serkant Çavuş, Adil Albayrak, Buğra Alparslan.

 

BAŞKANDAN DELEGELERE TEŞEKÜR

Başkan Kandemir, kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, özetle  şu görüşlere yer verdi: “12 Mayıs tarihinde ilçemizde kurduğumuz Gölcük Emlakçılar Derneği GEMDER, bugün siz değerli delegelerin katılımı ile ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ben bu vesile bu dernek çalışmalarında bana destek veren kurucu üyelerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. GEMDER’i kurduğumuz günden bu yana 50 emlakçı arkadaşımızı dernek çatısı altında topladık ve üye yaptık. İlçemizde görev yaptığımız süre içinde, arkadaşlarımızla 3 kez bir araya geldik. Sorunlarımızı dile getirdik ve birlik beraberliğimiz pekiştirdik. İnşallah yarın yapacağımız ilk genel kurulumuzda 7 kişi olan yönetim kurulu sayısını 16’ya çıkartarak, daha güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.