LASTİK İŞ

KANSERE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER

Sağlık 06.04.2019 - 14:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KANSERE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER

Kocaeli’de onlarca bisikletlinin katıldığı etkinlikte pedallar, kansere ve kanser hastalarına dikkat çekmek amacıyla daha sağlam çevrildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, öğrenciler ve bisiklet gönüllüleri ile kanser konusunda farkındalık oluşturmak ve bilinç düzeyini artırmak için İzmit’te pedal çevirdi.15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda başlayan bisiklet korteji tüm şehri baştan sona turladı.  FARKINDA OL, GEÇ KALMA Milli İrade Meydanı’nda toplanan bisiklet gönüllüleri “Korkma, Farkında ol, Geç Kalma” pankartı açtı. Aynı zamanda etkinliğin sloganı olan bu motto ile kanser hastalığı ve kanser hastalığıyla mücadele eden hastalara dikkat çekildi.
Kocaeli’de onlarca bisikletlinin katıldığı etkinlikte pedallar, kansere ve kanser hastalarına dikkat çekmek amacıyla daha sağlam çevrildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, öğrenciler ve bisiklet gönüllüleri ile kanser konusunda farkındalık oluşturmak ve bilinç düzeyini artırmak için İzmit’te pedal çevirdi.15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda başlayan bisiklet korteji tüm şehri baştan sona turladı.

 FARKINDA OL, GEÇ KALMA

Milli İrade Meydanı’nda toplanan bisiklet gönüllüleri “Korkma, Farkında ol, Geç Kalma” pankartı açtı. Aynı zamanda etkinliğin sloganı olan bu motto ile kanser hastalığı ve kanser hastalığıyla mücadele eden hastalara dikkat çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.